Jefferies verhoogt koersdoel KPN

Door ABM Financial News op 23 maart 2022 08:57 | Views: 5.403

Jefferies verhoogt koersdoel KPN
Beeld: KPN

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft woensdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 2,74 naar 2,88 euro bij handhaving van het Houden advies.

Het omzetmomentum van KPN is volgens de analisten duurzaam verbeterd, terwijl de onderliggende druk op het marktaandeel lijkt te stabiliseren. Verder zegt KPN zich te beschermen tegen de inflatie door prijsverhogingen door te voeren. "We hebben bovendien nog steeds weinig reden om te twijfelen aan de voorziene stabilisering van de zakelijke omzet", aldus de marktvorsers.

De glasvezel joint venture met APG noemden de analisten een goede stap, al leidt dit wel tot wat druk op de marges.

Jefferies paste de ramingen voor KPN aan, en kwam zodoende tot een hoger koersdoel, maar blijft van mening dat het goede nieuws al is ingeprijsd. Het Houden advies werd daarom gehandhaafd.

Het aandeel KPN sloot dinsdag op 3,07 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Nuchtertransparant
3
Zo 14 hele centen maar liefst! Ook daarom laat ik mijn vermogen niet beheren. Duur betaalde mensen die lang bezig zijn om zo'n advies uit te poepen waarvan je denkt: ga echt waarde toevoegen in deze wereld.
jan de vakman
1
Je kan wel weer zien, dat het een advies van een bank is, die zitten vaak nog in de prehistorie!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.