ASMI breidt capaciteit uit in Singapore

Door ABM Financial News op 28 maart 2022 07:21 | Views: 7.050

ASMI breidt capaciteit uit in Singapore
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) ASMI heeft een nieuwe fabriek geopend in Singapore en heeft plannen om een tweede fabrieksvloer te realiseren. Dit maakte de chipbakker maandagochtend bekend.

Met de capaciteitsuitbreiding in Singapore wil ASMI inspelen op de grote vraag naar chips en de huidige chiptekorten. De bouw van de fabriek werd eind 2020 afgerond, terwijl vanaf begin 2023 de tweede fabrieksvloer in gebruik wordt genomen. Als gevolg zal de capaciteit van ASMI in Singapore verviervoudigen en de mondiale capaciteit meer dan verdrievoudigen.    

"De uitbreiding naar een tweede fabrieksvloer biedt ons de flexibiliteit om onze omzet naar de eerder gecommuniceerde 2,8 tot 3,4 miljard euro te laten groeien", aldus CEO Benjamin Loh. Dat komt neer op een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 16 tot 21 procent tot en met 2025.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.