Fugro aan de slag voor QatarEnergy

Door ABM Financial News op 29 maart 2022 10:37 | Views: 5.959

Fugro aan de slag voor QatarEnergy
Beeld: Fugro

(ABM FN-Dow Jones) Fugro heeft een meerjarige contract gesloten voor de levering van Geo-diensten aan QatarEnergy als onderdeel van een herontwikkelingsproject aan de kust van Qatar. Dit maakte de bodemonderzoeker dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

Fugro is al langere tijd strategisch partner van QatarEnergy. Onder de nieuwe afspraken levert Fugro een breed scala aan digitale technologieën voor de herontwikkeling van de olievelden Bul Hanine en Maydan Mahzam  

Het aandeel Fugro steeg dinsdagochtend met 2,3 procent tot 11,01 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Tyssot
0
Als Fugro zijnde zou ik rekening houden met slecht weer, want Qatar is een land met een slechte reputatie op het gebied van mensenrechten en slechte behandeling van buitenlandse werknemers. Zorg dat de Fugro medewerkers daar veilig kunnen werken door goede afspraken aan de voorkant te maken met de OR.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront