'Outlookverhoging Adyen blijft uit'

Door ABM Financial News op 1 april 2022 08:01 | Views: 5.606

'Outlookverhoging Adyen blijft uit'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De beleggersdag van Adyen leverde donderdag weinig nieuws op. Dit stelden analisten van Berenberg vrijdag.

De outlook bleef onveranderd. Adyen mikt op een omzetgroei van 25 tot ruim 30 procent op de middellange termijn, met een EBITDA-marge die moet uitkomen boven de 65 procent op de lange termijn.

Voorafgaand aan de beleggersdag waren er verschillende analisten die rekening hielden met een opwaartse bijstelling van de margedoelstelling.

Het uitblijven van een verhoging werd door de markt dan ook als een kleine teleurstelling ervaren, aldus Berenberg.

De zakenbank deelt de visie van Adyen, dat de single-platform-oplossing van de Amsterdamse betaalspecialist een krachtige oplossing is die lastig door concurrenten te kopiëren valt.

Berenberg herhaalde het koopadvies op Adyen met een koersdoel van 2.550 euro. Het aandeel sloot donderdag 4,4 procent lager op 1.809,00 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Baasko
0
domin8tor
0
Dividend is ook geen waarde toevoeging, wat moet je nu met je cash vandaag de dag met 0% rente. Tevens als aandeelhouder schiet je er niks mee op, je boekt geld van rekening A (aandeel) naar die van P (particulier). U mag mij vertellen wat daar de meerwaarde van is wanneer het bedrijf dat geld beter intern kan investeren.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.