OCI favoriet bij JPMorgan

Door ABM Financial News op 8 april 2022 07:40 | Views: 6.688

OCI favoriet bij JPMorgan
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan blijft onverminderd positief over OCI. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank.

De significante verstoringen in de aanvoerketen, hoge energieprijzen, mede als gevolg van de recente geopolitieke ontwikkelingen, en gunstige ontwikkelingen in de landbouw, creëren een zeer positief klimaat voor kunstmestbedrijven in 2022 en 2023, aldus JPMorgan. De bank ziet dan ook voldoende ruimte om de ramingen voor dit jaar en volgend jaar significant te verhogen.

De kasstroom zal volgens de bank zeer sterk blijven, hetgeen kan resulteren in 10 procent hogere uitkeringen aan aandeelhouders in de komende jaren.

JPMorgan heeft een Overwogen advies op OCI en het advies voor K+S gaat van Onderwogen naar Overwogen. Yara kan bij de komende kwartaalcijfers eind april volgens de zakenbank wel eens positief verrassen.

Het aandeel OCI sloot donderdag op 34,58 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
JJMM
0
Verkopen wanneer het hoog staat! Heb gekocht op 10 euro.. nu tijd om te verkopen. Koop het terug op 20 euro
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.