Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel Randstad

Door ABM Financial News op 26 april 2022 10:12 | Views: 3.572

Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel Randstad
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor het aandeel Randstad verlaagd van 66,00 naar 60,00 met handhaving van het advies op Houden. Dit bleek dinsdag uit een analyse van de kwartaalresultaten van de bemiddelaar in werk.

In die beschouwing gaf Degroof aan dat het bedrijf het over de eerste drie maanden goed heeft gedaan, maar dat de outlook onzekerheden bevat, waardoor de bank dit geen geschikt moment vindt om positiever over het aandeel te worden.

De opmerkingen van Randstad over de trend in april ziet de bank als bemoedigend, ofschoon de vergelijkingsbasis lastiger wordt, terwijl de macro-economische omstandigheden uitdagender worden. Daarbij werd gerefereerd aan de oplopende inflatie, politieke spanningen en verstoringen in de aanvoerlijnen.

Niettemin stelde Degroof Petercam ook dat Randstad met zijn huidige bedrijfsinrichting en -voering in staat moet zijn te profiteren van de schaarste aan personeel.
 
Het aandeel Randstad noteerde dinsdag op een groen Damrak 1,9 procent hoger op 53,54 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront