Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel ForFarmers

Door ABM Financial News op 5 mei 2022 09:56 | Views: 3.317

Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel ForFarmers
Beeld: ForFarmers

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor ForFarmers verlaagd van 42,0 naar 3,20 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank naar aanleiding van het tussentijdse handelsbericht van de veevoederproducent over de eerste drie maanden van dit jaar.

Volgens Degroof Petercam kampt de onderneming nog altijd met diverse overheidsmaatregelen, dierziektes, sterke prijsstijgingen en met beperkte ruimte deze door te berekenen aan klanten, met een voortdurende druk op volumes en marges tot gevolg.

Degroof verwacht dat de consensus voor het gehele jaar voor ForFarmers omlaag gaat. Degroof Petercam verlaagt zelf voor 2022 de raming voor de onderliggende EBITDA met 18 tot 20 procent tot circa 57 miljoen euro.

Het aandeel ForFarmers noteerde donderdag op een groen Damrak 0,7 procent hoger op 2,85 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
derftrep
1
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.