NZB komt afspraken met Lavide niet na

Door ABM Financial News op 10 mei 2022 18:59 | Views: 2.711

NZB komt afspraken met Lavide niet na
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Lavide moet op zoek naar aanvullende financiering, nu NZB de gemaakte afspraken niet nakomt. Dit meldde de lege beurshuls dinsdagavond.

NZB zou de beursnotering van Lavide gebruiken voor een zogeheten omgekeerde overname. Daarvoor heeft het bedrijf echter meer tijd nodig.

NZB heeft nog geen bijdrage geleverd aan de operationele kosten van Lavide, wat volgens de beurshuls was toegezegd, voor een bedrag tot 100.000 euro.  Lavide zegt zijn best te doen het geld alsnog te ontvangen.

Omdat Lavide een acute financieringsbehoefte heeft, is één van de grootaandeelhouders onder voorwaarden bereid gevonden 10.000 euro te lenen. 

Met dit geld kan Lavide nieuwe winstgevende bedrijfsactiviteiten blijven zoeken, meldde het persbericht dinsdagavond. Inmiddels worden er met twee potentiële partijen gesprekken gevoerd. Ook wil Lavide graag in gesprek met bedrijven die al een substantiële omzet en positieve kasstroom hebben.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.