JPMorgan verhoogt koersdoel KPN

Door ABM Financial News op 29 juni 2022 10:31 | Views: 4.906

JPMorgan verhoogt koersdoel KPN
Beeld: KPN

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Research heeft het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,60 naar 4,40 euro met een ongewijzigd Overwogen advies. Dit bleek woensdag uit een sectorrapport van de Amerikaanse bank.

Volgens de analisten biedt KPN een "aantrekkelijke combinatie" van fundamenteel opwaarts potentieel en meewind van een consoliderende mobiele markt.

De taxaties van JPMorgan voor de middellange termijn liggen iets boven consensus. Er zit volgens de bank wat opwaarts potentieel in de prijzen voor mobiele telefonie in Nederland, wat samen met de glasvezelplannen van KPN de omzet van het telecombedrijf weer zal laten groeien.

Op een rood Damrak noteert het aandeel KPN woensdag 0,2 procent lager op 3,43 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Bernard
0
fymanth
0
Ze gaan zelf verder. Glasvezelnetwerk in bezit. het gaat goed met KPN. en wellicht niet zo recessie gevoelig. mensen blijven toch t.v. en internet houden
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.