Prosus investeert in Detect Technologies

Door ABM Financial News op 14 juli 2022 10:31 | Views: 4.799

Prosus investeert in Detect Technologies
Beeld: Prosus

(ABM FN-Dow Jones) Prosus heeft deelgenomen aan een investeringsronde ter waarde van 28 miljoen dollar voor Detect Technologies. Dat maakte de internetinvesteerder donderdag bekend.

Detect Technologie levert software in de cloud waarmee bedrijven industriële risico's automatisch beter zichtbaar kunnen maken en hun productiviteit kunnen verhogen. De software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

Significante mede-investeerders zijn Accel en Elevation Capital. Ook bestaande investeerders Shell Ventures, Bharat Innovation Fund en Bluehill Capitala deden mee.

"Veiligheid voor frontlijnmedewerkers en productiviteit zijn grote onopgeloste mondiale problemen, met significante financiële en ESG-implicaties", zei Ahutosh Sharma van Prosus Ventures. "Detect heeft een fenomenale prestatie geleverd door zelflerende software te ontwikkelen die veiligheidsovertredingen bijna real-time detecteert."

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront