Ebusco zet productiecapaciteit bij

Door ABM Financial News op 22 juli 2022 07:55 | Views: 5.443

Ebusco zet productiecapaciteit bij
Beeld: Ebusco

(ABM FN-Dow Jones) Ebusco wil in het Franse Rouen 21.000 vierkante meter leasen voor een lokaal hoofdkantoor en een productiefaciliteit. Dit maakte de producent van elektrische bussen vrijdag bekend na ondertekening van een intentieverklaring.

De locatie wil het bedrijf uit Deurne gebruiken om de groei in Frankrijk en het zuidwestelijk deel van Europa te ondersteunen. Daar is een investering van 10 miljoen euro mee gemoeid.

Rouen moet eind 2023 geheel operationeel zijn. Per jaar moeten er dan zo'n 500 bussen per jaar worden gemaakt met een optie dit in de jaren hierna nog te verhogen.

Frankrijk is volgens CEO Peter Bijvelds een strategische markt voor Ebusco. Frankrijk vertegenwoordigt de grootste busvloot in Europa.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Bossche marktkoopman
0
quote:

domin8tor schreef op 22 juli 2022 09:30:

Mooi Nederlands bedrijf, mogen we trots op zijn, ook als Europa!
Inderdaad maar als ze snel willen groeien zal dat de nodige groeistuipjes geven denk aan lokaalhoofdkantoor en produktiefacilitet van 21000 vierkante meters in Rouen FR ,komt er dan een emissie? Ben er van overtuigd dat er in dit aandeel genoeg potentie zit.
11 augustus komen ze met cijfers heb ik begrepen laten we deze eerst eens afwachten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.