Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Fagron

Door ABM Financial News op 5 augustus 2022 09:50 | Views: 4.203

Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Fagron
Beeld: Fagron

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor Fagron verhoogd van 21,00 naar 22,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De halfjaarcijfers en de outlook van Fagron wisten donderdag niet te overtuigen en het aandeel daalde met 7 procent, zo zagen de analisten van Kepler. "We vinden de koersval wat overdreven", aldus Kepler.

De omzetverwachtingen zijn gebaseerd op de gemiddelde wisselkoersen, waardoor Kepler de ramingen grofweg onveranderd liet. Kepler acht een aangepaste EBITDA mogelijk van 136 miljoen euro dit jaar.

Bij een rendement op de vrije kasstroom van 8,5 procent in 2024, vindt Kepler de verhouding tussen de risico's en het rendement als aantrekkelijk. "Zelfs nu het erop lijkt dat het bedrijf meer tijd nodig heeft om terug te keren naar het historische groeiprofiel", aldus de analisten.

Het aandeel Fagron steeg vrijdagochtend met 1,2 procent tot 14,08 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.