Jumbo vervangt topman Frits van Eerd tijdelijk

Door ABM Financial News op 4 oktober 2022 14:31 | Views: 4.525

Jumbo vervangt topman Frits van Eerd tijdelijk
Beeld: Jumbo

(ABM FN-Dow Jones) Supermarktketen Jumbo heeft de aansturing van het bedrijf tijdelijk aangepast, nadat recent algemeen directeur Frits van Eerd een stap terug deed. Dit maakte Jumbo dinsdagmiddag bekend.

Gedelegeerd commissaris Ton van Veen neemt de rol van algemeen directeur tijdelijk over. Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de raad van commissarissen en de familie. Zij neemt tevens tijdelijk de rol van vicevoorzitter van de RvC op zich.  

In september van dit jaar deed de FIOD een inval bij onder meer Frits van Eerd, waarna deze ook een aantal dagen in hechtenis moest doorbrengen. Deze inval hield verband met een onderzoek naar witwassen.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront