Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel OCI

Door ABM Financial News op 7 oktober 2022 07:37 | Views: 4.129

Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel OCI
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor OCI verhoogd van 49,00 naar 55,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van de Kepler Cheuvreux.

Kepler Cheuvreux gaf daarin aan dat OCI ervan blijft profiteren dat een groot deel van zijn fabrieken op locaties staat waar gas relatief goedkoop is, namelijk in het Midden-Oosten en de VS. Tegelijkertijd blijft de vraag naar de producten van OCI volgens Kepler Cheuvreux ook hoog.

Kepler Cheuvreux heeft de taxaties voor de lange termijn verhoogd en daarmee ook de verwachtingen voor de toekomstige kasstroom van OCI. 

Binnen de sector blijft OCI één van de favorieten van Kepler.

Het aandeel OCI sloot donderdag op 41,50 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
beterwisdanonwis
0
Wat een stel visieloze analisten; zijn altijd veel te traag met hun oordeel, hadden dit drie maanden geleden uur al kunnen doen, maar ja een zo uitzonderlijk goed presterend bedrijf met zo’n a sexy uitstraling ga je niet op zijn echte waarde waarderen. Kortom de meest betrokkenen op het IEX forum zagen het veel eerder en beter dan welke analist van welke bank dan ook.
Just lucky
0
Inderdaad, wat een enorme kneuzen, daar hadden wij het een jaar geleden over, ik heb bijna geen respect meer voor analisten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront