Unibail-Rodamco-Westfield verhoogt outlook

Door ABM Financial News op 26 oktober 2022 18:36 | Views: 5.836

Unibail-Rodamco-Westfield verhoogt outlook
Beeld: Unibail-Rodamco-Westfield

(ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco-Westfield heeft in de eerste negen maanden van 2022 hogere huurinkomsten geboekt en verhoogde de outlook voor het hele boekjaar. Dit bleek woensdag nabeurs uit de kwartaalcijfers van het vastgoedconcern.

"De omzet steeg op jaarbasis met 21 procent, wat de kwaliteit van onze portefeuille aantoont", zei CEO Jean-Marie Tritant. De omzet bij de congrestak van het bedrijf ging van 74 miljoen naar 203 miljoen euro.

De bruto huurinkomsten van Unibail-Rodamco stegen in de eerste negen maanden zelfs met 23 procent op jaarbasis van 1,4 miljard euro naar 1,7 miljard euro.

Het vastgoedfonds slaagde erin om 96,0 procent van de huren te incasseren, tegen 88,0 procent eind derde kwartaal 2021.

De leegstand noteerde eind september op 6,9 procent, wat stabiel is ten opzichte van eind juni 2022.

Outlook

Op basis van de prestaties in de eerste negen maanden verhoogt Unibail-Rodamco zijn outlook voor het hele jaar. Unibail rekent nu op een aangepaste terugkerende winst van minimaal 9,10 euro per aandeel. Eerder werd nog uitgegaan van minimaal 8,90 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.