Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Basic-Fit

Door ABM Financial News op 17 november 2022 10:56 | Views: 5.206

Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Basic-Fit
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft donderdag het koersdoel voor Basic-Fit verlaagd van 48,00 naar 40,00 euro bij handhaving van het Outperform advies.

Analist Victoria Petrova verlaagde de taxaties voor Basic-Fit en kwam zo tot een lager koersdoel. De analist voorziet dat de fitnessketen minder clubs zal openen dan verwacht, terwijl de financieringskosten hoger uitvallen. Dit zal de groei van Basic-Fit remmen.

Desondanks blijft Credit Suisse positief over het fitnessbedrijf met een samengestelde jaarlijkse groei van 20 procent tussen 2022 en 2026. "De sterke groeivooruitzichten voor Basic-Fit zijn nog steeds intact", aldus Petrova. Volgens de analist blijft de pijplijn op lange termijn sterk en is er vooral sprake van onzekerheid op korte termijn.

Het aandeel Basic-Fit steeg donderdagochtend met 0,5 procent tot 25,56 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.