Fastned geeft opnieuw obligaties uit

Door ABM Financial News op 29 november 2022 07:42 | Views: 6.200

Fastned geeft opnieuw obligaties uit

(ABM FN-Dow Jones) Fastned heeft dinsdag een nieuwe uitgifte van obligaties aangekondigd.

Het betreft obligaties met een looptijd van 4,5 jaar en een coupon van 5 procent.

De opbrengst van de uitgifte zal worden gebruikt voor de financiering van de verdere uitbreiding van het snellaadnetwerk van Fastned en voor algemene bedrijfsdoeleinden.

De nieuwe obligaties zijn 1.000 euro per stuk. Houders van Fastned-obligaties die voor april 2019 zijn gekocht, kunnen die obligaties inwisselen voor deze nieuwe obligaties.

De inschrijving start per direct en eindigt op 21 december.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

6 Posts
MOEdig Voorwaarts
0
Onder de huidige marktomstandigheden lijkt me dat een behoorlijk laag rentepercentage, gezien de risico's. Het zal echter vast wel weer lukken, zoals Fastned altijd in staat blijkt tegen ongelofelijke voorwaarden aan geld te komen. Dat doen ze erg goed, nu nog winst maken...
Jalen
0
Als Fastned niet goed loopt, kunnen de boys altijd nog aan de slag als financieel adviseur. Want geld aantrekken kunnen ze als geen ander.
DirkDeNeu
0
Ik blijf het net als in 2019 een wonder dat mensen dit aanschaffen terwijl je op bv een Rabo certificaat 6.5% krijgt. Die is diep achtergesteld,maar de kans dat Rabo overleeft is wel vele malen groter.
Orchidee
0
Dit is uiteraard een uiterst zwak signaal. Nog maar vorige maand kregen ze de beschikking over 75 miljoen, middels de investeerder Schroder Capitals.
In juni van dit jaar hebben ze ook al 23 miljoen opgehaald met uitgiftes. Kennelijk verbranden ze geld als water. Daarnaast zijn de beloofde stations in Noord-Frankrijk nog steeds niet geopend, terwijl dat dit jaar zou gebeuren. Er gaat daar iets goed mis. Ik zou er geen euro insteken.
DirkDeNeu
0
Obligaties in 2019 hadden nog een coupon van 6%. Hoe kan met de stijgende rente en slecht FastNed resultaten dan de coupon 5% worden?? Er zijn klaarblijkelijk partijen die vechten om wat groen kapitaal in de boeken te hebben, iets anders kan ik niet bedenken.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.