'Gemengde update Shell'

Door ABM Financial News op 6 januari 2023 09:50 | Views: 12.373

'Gemengde update Shell'
Beeld: Shell International Limited

(ABM FN-Dow Jones) Shell heeft met een eerste update over het vierde kwartaal een wat gemengde boodschap afgegeven. Dit stellen analisten van RBC vrijdag.

Enerzijds gaf Shell in de update een lagere 'guidance' af voor LNG-volumes, maar er waren daarentegen ook beter dan verwachte resultaten voor de handelstak, aldus de analist. Ook vallen de belastingen mee.

Bij Upstream lijkt de productie iets mee te vallen. Shell denkt aan de bovenkant van de eerder afgegeven bandbreedte uit te komen.

RBC heeft een Outperform advies op Shell met een koersdoel van 32,00 Britse pond.

Het aandeel Shell koerst vrijdag in Amsterdam 1,3 procent hoger op 26,60 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
M357
0
Het is een verkapte winstwaarschuwing en dat kan ook niet anders als je ziet hoe olie en gasprijzen afgekomen zijn de afgelopen maanden. De koers heeft hierop nog niet gereageerd maar staat momenteel gewoon te hoog en dat maak je niet goed met aankoopprogramma's van eigen aandelen.
Wildboy11
0
Gewoon Shell aanhouden als je lager dan op € 15,- hebt gekocht en gezien de aankomende recessie/ bear markten moet je vrijwel zeker Ahold kopen, verkopen door inflatie zijn door het dak gegaan, zie de prijzen in de supermarkten !!!
jan de vakman
6
De winst zal zeker niet gestegen zijn en shell mag wel het corps mariniers bellen om zijn kantoren en instalaties te beveiligen, als je gisteren, dat juffie van green peace hoorde op bnr, ronduit absurd, inplaats van samen de schouders onder een beter klimaat, roept madam op tot een complete oorlog tegen fossiel, poedelnaakt, want in kleding zit nylon, zonder remkabels op je fiets, ook zonder licht en kettingkast, want die worden allemaal gemaakt met behulp van fossiel, ik hoop dat ze een beetje af gaan koelen en weer enigszins normaal gaan denken, als echte klimaatvriend, die constructief voor uit wil, blijf ik shell volledig steunen in hun gang naar haalbaar en betaalbaar green(Peace??)!!
bp5ah
2
quote:

M357 schreef op 6 januari 2023 10:18:

Het is een verkapte winstwaarschuwing en dat kan ook niet anders als je ziet hoe olie en gasprijzen afgekomen zijn de afgelopen maanden. De koers heeft hierop nog niet gereageerd maar staat momenteel gewoon te hoog en dat maak je niet goed met aankoopprogramma's van eigen aandelen.
Misschien moet je 's wat lezen ipv bovenstaande quote verschillende keren te posten ....

Shell rises after flagging strong gas trading in 4Q

www.investing.com/news/stock-market-n...
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront