Baupost groter in Just Eat Takeaway

Door ABM Financial News op 14 februari 2023 08:17 | Views: 6.800

Baupost groter in Just Eat Takeaway
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Baupost, een hedgefonds van de Amerikaanse miljardair Seth Klarman, heeft zijn belang in Just Eat Takeaway.com verder vergroot tot 9,03 procent. Dit bleek uit documenten die werden ingediend bij de Amerikaanse toezichthouder SEC.

Een jaar eerder meldde Baupost via Klarman nog een belang van 6,6 procent in de Amsterdamse maaltijdbezorger, zo bleek uit een eerdere melding bij de SEC.

Daarmee heeft Klarman inmiddels een groter belang dan CEO Jitse Groen. Volgens recente documenten van de SEC had Groen eind vorig jaar nog een belang van 7,1 procent in het bedrijf.

Volgens de website van Just Eat Takeaway houdt Groen overigens sinds 15 juni 2021 een belang van 7,24 procent in de maaltijdbezorger. En diezelfde website geeft voor Klarman een belang van 5,13 procent sinds oktober 2021.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

5 Posts
Blenheim
0
quote:

J.GFJ schreef op 14 februari 2023 09:08:

Grubhub overname onderweg door Uber kan niet anders...
Volgens mij zitten idd alle JET beleggers te wachten op de verkoop van Grubhub...
Tikka
0
quote:

J.GFJ schreef op 14 februari 2023 09:08:

Grubhub overname onderweg door Uber kan niet anders...
Meer de fee caps in de US gaan er bijna af, dit zorgt voor sterk meer winst
Calvin
0
Ik heb net ook een pluk bijgekocht: maar kijken of ik de maand uitga met winst op JET. Maar met een shortpositie van 6.63% ben ik er niet gerust op. Ik denk dat 30 euro wel aan de hoge kant is. Het lukt zeker wel, maar blijft dan op dat niveau hangen. Ik verwacht een consolidatie op 28 euro, TA en FA meegenomen in mijn analyse.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.