Deutsche Bank verhoogt koersdoel Besi

Door ABM Financial News op 24 februari 2023 08:40 | Views: 10.184

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Besi
Beeld: Besi

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 66,00 naar 80,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

De reden voor het hogere koersdoel is dat analist Robert Sanders verwacht dat Besi de nieuwe technologie hybrid bonding tegen een hogere prijs zal kunnen verkopen. Die hogere verkoopprijs maakt dat Besi volgens Sanders een flinke stap kan zetten richting de beoogde 1 miljard euro omzet in 2025.

Sanders wijst op parallellen met ASML, hoewel een directe vergelijking met de gigant uit Veldhoven volgens de analist een stapje te ver is.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
Rày108
0
Tja er is ook nog zoiets als inflatie.. en hogere renten.. hebben effect op een lagere contante waarde berekening van toekomstige winsten..
objectief
0
quote:

Rày108 schreef op 24 februari 2023 09:49:

Tja er is ook nog zoiets als inflatie.. en hogere renten.. hebben effect op een lagere contante waarde berekening van toekomstige winsten..
In algemeenheid heb je een punt, maar niet voor Besi. Ze houden de marges op peil, desnoods ten koste van de omzet.
jan de vakman
1
Veel beleggers denken vandaag het omgekeerde; van 80 naar 60€, maar het staat er toch echt in de uptrend en mijn koersdoel staat nog een tikje hoger op 100€, dat moet kunnen, als er niet al te veel narigheid komt op wereldnivo!!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.