T. Rowe Price Group kleiner in Kendrion

Door ABM Financial News op 16 maart 2023 08:47 | Views: 1.768

T. Rowe Price Group kleiner in Kendrion
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) T. Rowe Price Group heeft een kleiner belang in Kendrion gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 10 maart 2023.

T. Rowe Price Group meldde een kapitaalbelang van 3,05 procent met een stemrecht van 2,99 procent. Dit belang wordt middellijk reëel gehouden.

Op 19 april vorig jaar meldde T. Rowe Price Group nog een kapitaalbelang van 3,92 procent met een stemrecht van 3,85 procent.

T. Rowe Price International Fund meldde op 17 februari dit jaar overigens een belang van 2,99 procent in Kendrion. 

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront