Galapagos presenteert nieuwe data voor filgotinib op internationaal congres

Door ABM Financial News op 23 mei 2023 07:12 | Views: 8.404

Galapagos presenteert nieuwe data voor filgotinib op internationaal congres

(ABM FN-Dow Jones) Galapagos zal op het jaarlijkse congres van de European League Against Rheumatism (EULAR), dat van 31 mei tot 3 juni 2023 plaatsvindt in Milaan, meerdere abstracts presenteren.  Dit maakte het bedrijf maandagavond bekend.

Het betreft onder andere analyses van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken (RCT's) en real-world evidence (RWE) studies, die het werkzaamheids- en veiligheidsprofiel van filgotinib ondersteunen.

9 posterpresentaties en 3 abstracts versterken de betrokkenheid van het bedrijf bij immunologie en bij de gemeenschap van patiënten met reumatoïde artritis (RA) evenals bij zorgverleners.

Ook worden nieuwe analyses van lange termijn verlengingsstudies die inzichten geven over de werkzaamheid en veiligheid van filgotinib op het congres gepresenteerd.

Tussentijdse baseline gegevens, werkzaamheids- en veiligheidsdata van de real-world FILOSOPHY-studie bij RA-patiënten, worden online gepubliceerd.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront