Update: B&S zit zonder accountant

Door ABM Financial News op 23 mei 2023 18:30 | Views: 8.374

Update: B&S zit zonder accountant
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) B&S heeft momenteel geen accountant, nadat het contract met Deloitte eerder dit jaar afliep, en het bedrijf nog in gesprek is met twee "serieus geïnteresseerde" kandidaten. Dit bleek tijdens de aandeelhoudersvergadering van B&S, gehouden in Luxemburg.

B&S hoopt deze zomer de nieuwe accountant te kunnen presenteren en daarvoor zal een extra aandeelhoudersvergadering worden georganiseerd.

Op de aandeelhoudersvergadering van maandag werden verder alle agendapunten goedgekeurd, aldus de onderneming. Dit betekent dat het dividendvoorstel van 0,12 euro per aandeel B&S over 2022 aan de aandeelhouders wordt uitgekeerd rond 4 juli van dit jaar. Het aandeel B&S noteert op 24 mei ex-dividend.

De raad van commissarissen bestaat na maandag uit vier leden: Derk Doijer, Bert Tjeenk Willink, Leendert Blijdorp en Kim Smit. Er wordt nog gezocht naar één commissaris. B&S hoopt deze vacante plek snel te kunnen invullen, liefst door een vrouw.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Dividend Collector
0
Liefst door een vrouw? Vreemde toevoeging. Uiteindelijk moet het gewoon om de meest geschikte kandidaat gaan. Geslacht maakt daarbij niet uit.
lohere fou
0
Eens Collector, gaat om de juiste persoon op de juiste plaats, en niet om een p.. of een k.."
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.