Vivoryon wil 25 miljoen euro ophalen

Door ABM Financial News op 26 mei 2023 07:42 | Views: 2.404

Vivoryon wil 25 miljoen euro ophalen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Vivoryon Therapeutics wil circa 25 miljoen euro ophalen met een private plaatsing. Dit maakte het biotechbedrijf donderdagavond bekend.

Vivoryon wil de opbrengst van deze versnelde boekprocedure gebruiken om onder andere de lopende klinische ontwikkeling van haar belangrijkste nieuwe medicijn varoglutamstat te versnellen, momenteel in Fase 2 in Europa en de Verenigde Staten, voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Alzheimer.

Met de geschatte opbrengst in combinatie met wat het bedrijf momenteel in kas heeft, denkt Vivoryon over voldoende middelen te beschikken om tot in de tweede helft van 2024 te komen.

Deze verwachtingen zijn exclusief de uitoefening van aandelenopties uitgegeven in oktober 2022, mogelijke mijlpaalbetalingen en eventuele inkomsten uit licenties.

Vivoryon wil de nieuwe aandelen aanbieden voor 14,00 euro per aandeel. Het aandeel sloot donderdag op 14,50 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.