Ahold-CEO: nog te vroeg voor beursgang Bol.com

Door ABM Financial News op 9 augustus 2023 09:32 | Views: 9.524

Ahold-CEO: nog te vroeg voor beursgang Bol.com
Beeld: Bol.com

(ABM FN-Dow Jones) Het is nog te vroeg voor een beursgang voor onderdeel Bol.com, maar de plannen zijn zeker niet van tafel. Dit zei CEO Frans Muller van Ahold Delhaize woensdag op Bloomberg TV.

Muller wees in dit interview naar aanleiding van de kwartaalcijfers erop dat Bol.com met 10,5 procent groeit en hij tevreden is met de ontwikkelingen.

"Het is te vroeg voor die beslissing en ik denk dat we terugkomen op de markt als we voelen dat het IPO-klimaat het juiste klimaat is om dit te overwegen", aldus Muller.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
€URO-Trader
0
Wordt ongetwijfeld te hoog naar de beurs gebracht. Kortom, niet weggelegd voor de particulier
FlashHenk
0
Bol licht zijn eigen klanten op. Ten eerste door derden-verkopers met extreem hoge prijzen extra uit te lichten op de artikel-pagina (gebeurd veel bij boeken), en ten tweede door derden-verkopers allerhande rommel uit China te laten slijten die binnen no time uit elkaar valt. Ik was vanaf praktisch het eerste uur een trouwe klant, maar nu doe ik mijn aankopen bij Coolblue.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront