Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

EU bereikt deal over AI-regelgeving

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 9 december 2023 15:04
    Ja, AI zal nog wel de nodige kinderziektes, tegenvallers, meevallers en gevaren gaan opleveren, voor alles draait zoals het moet draaien, zal er nog wel wat water door de rivier gaan, denk ik zomaar!!
    Sinterklaas was bij mij niet gul, de AEX ging 1,36% omhoog, ik moest 0,2% inleveren, de grondstoffen, vooral de metalen en ook olie en gas vertellen allemaal een stevig recessie verhaal, duidelijk anders dan de beurs, olie verspeelde 4%, zo bruin bakte Shell het gelukkig niet, maar hij ging toch 1,86% nat en daarmee sleepte hij mijn porto net rood, want op ING na, waren er geen sterke plussers, het is trouwers een heel normaal beeld, tijdens een klimaattop, dat fossiel en de oliebedrijven klappen krijgen, bij zo'n top, hoewel praktisch alle heren en dames met behulp van fossiel, op deze top gekomen zijn!!
    KPN profiteert, nog altijd weinig of niets van AI, van de week was het niets, hij moest zelfs een paar kruimeltjes laten gaan, de min was 0,03%!!
    Aperam deed het van de metalen, het minst goed, toch nog 0,9% erbij, bij Dalm gaat heel veel richting de smeltovens, oud metaal ligt zeker wel gevraagd in de markt!!
    Unilever gaat ook niet mee met de defensief opleving, hij moest het doen met een mager plusje van 0,26%, al moeten die nare bijwerkingen van die vermageringspilletjes, eigenlijk ook wel gunstig voor Unilever uitpakken!!
    Besi schreef opnieuw ATH er zal wel een stevige koppeling richting AI en AMD liggen, voor al dat moois, hij toverde weer een plus van 1,68% op het bord!!
    Topspeler was van de week het beste bankje van Europa, ING zat kort aan de 5% plus, terwijl de rente behoorlijk aan het jojoën is!!
    We zijn vanmorgen eerst in het verre Oosten een dubbele verjaardag wezen vieren en hoe gaat het dan, dan is het gezellig en blijf je langer zitten, dan de bedoeling was, vandaar dat ik een beetje laat ben en er van klussen eigenlijk níet veel meer komt, want s'avonds zitten we al aan de kortste dag en is het om 5uur donker!!
    Morgen bij het LICHT der wereld op bezoek, als HIJ(de HEILAND) MET Zijn Geest je hart en ogen verlicht, dan kan je alle gevaarlijke stenen, op je levenspad zien en ontwijken, waardoor hij je, met een Psalmwoord, steeds doet wandelen in het vrolijk levenslicht!!
    Maandag hoop ik op een nagift van die goeie Sint zodat het beursje bij mij de opwaartse rally weer gaat hervatten!!, SJALOOM!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links