Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
quote:

teppo schreef op 12 mei 2024 20:00:

[...]

Robrdam, Poe's law of was je serieus?
Was als grap bedoeld.
robrdam
2
quote:

robrdam schreef op 12 mei 2024 19:29:

[...]

Je weet toch dat die rechtszaak pure nep is, alleen maar aangespannen door Biden omdat burger Trump voor ligt in de peilingen? Burger Trump heeft het zelf gezegd in zijn toespraak voor meer dan 100.000 mensen, dus dan moet het toch kloppen?

Alleen snap ik niet dat die domme advocaten van hem dat argument nog niet op tafel hebben gelegd, Alvin Bragg zou met het schaamrood op de kaken de aanklacht moeten intrekken en die hele poppenkast waarbij burger Trump zijn tijd moet verdoen was niet nodig geweest!
Meerdere mensen zijn blijkbaar op het verkeerde been gezet, maar dit was spottend naar de Trump fans die iedere fantasie van burger Trump met gejuich en applaus begroeten.

Tijdens een rally lekker feitenvrij roepen dat de rechtszaak een heksenjacht in opdracht van Biden is, maar daar tijdens de rechtszaak geen melding van maken geeft toch wel aan dat er geen enkele aanwijzing voor te vinden is.

Net zo goed als de tientallen rechtszaken die zijn gevoerd om de 2020 verkiezingsuitslag aan te vallen, geen enkele heeft resultaat opgeleverd, er was geen feit te vinden dat ook maar een spoor van een aanwijzing oplevert richting onjuiste uitslag. Maar toch houdt burger Trump tot op de dag van vandaag vol dat de verkiezingen "Stollen" en "Rigged" waren.
teppo
0
quote:

gnocchi. schreef op 12 mei 2024 20:10:

[...]

Was als grap bedoeld.
Zo las ik het ook, maar postzegel blijkbaar niet, vandaar mijn vraag (aan robrdam).
robrdam
1
quote:

teppo schreef op 12 mei 2024 20:00:

[...]

Robrdam, Poe's law of was je serieus?
Ik heb Poe's law opgezocht op Wikipedia:

The reply by Nathan Poe read:[1]

Without a winking smiley or other blatant display of humor, it is utterly impossible to parody a Creationist in such a way that someone won't mistake for the genuine article.

The original statement of Poe's law referred specifically to creationism, but it has since been generalized to apply to any kind of fundamentalism or extremism.[3]

In dit geval moeten we er van maken:

Without a winking smiley or other blatant display of humor, it is utterly impossible to parody a Trump supporter in such a way that someone won't mistake for the genuine article.

Excuses voor de verwarring, ik heb de Trump supporters te hoog ingeschat!
teppo
1
quote:

GakGak schreef op 12 mei 2024 21:37:

Eh, @%$#*@! hoe het dat nou ook weer....not true....not relevant...eh,

OBJECTION !
.
www.youtube.com/watch?v=e2BFCkX9rJw
En actief kiesrecht wordt dan weer wel ontnomen in de VS bij een veroordeling (kan wel per staat verschillen dacht ik).

Alleen de 6 januari zaak (en misschien de Georgia zaak) kan hem ook het passief recht kosten. Al zal dat dan vast uitgevochten worden tot het Hooggerechtshof, als het al zo ver komt omdat de verkiezingen al eerder voorbij zijn.
teppo
2
quote:

robrdam schreef op 12 mei 2024 21:08:

[...]

Excuses voor de verwarring, ik heb de Trump supporters te hoog ingeschat!
Hoe laag je ook gaat, dat blijft toch een probleem.
closer
0
quote:

gnocchi. schreef op 12 mei 2024 20:10:

Was als grap bedoeld.
Ik vond het wel leuk, hoor!
teppo
0
quote:

teppo schreef op 12 mei 2024 21:54:

[...]

Hoe laag je ook gaat, dat blijft toch een probleem.
Beetje een inkoppertje, maar de reactie van robrdam was natuurlijk op postzegel, en niet naar een Trump supporter.
Lepre Chaun
1
De steun voor het economische beleid van Joe Biden neemt af te midden van de angst voor inflatie, zo blijkt uit de FT-peiling

, aangezien 80% van de Amerikanen zegt dat de prijzen nog steeds pijn veroorzaken.

De herverkiezingsvooruitzichten van Joe Biden worden geplaagd door aanhoudende angst voor inflatie, waarbij 80 procent van de kiezers zegt dat hoge prijzen een van hun grootste financiële uitdagingen zijn, volgens een nieuwe peiling voor de Financial Times. 

Uit het onderzoek blijkt dat kiezers steeds minder voorstander zijn van het economische beleid van de president. 58 procent van de kiezers keurt zijn omgang met de economie af, tegenover 55 procent vorige maand .
Slechts 28 procent van de kiezers zei dat Biden de economie had geholpen – een daling van vier punten vergeleken met vorige meting.

De resultaten van de peiling , die minder dan zes maanden vóór de presidentsverkiezingen van november komen, suggereren dat kiezers Biden nog steeds de schuld geven van hoge consumentenprijzen zoals die voor benzine en voedsel , zonder hem de eer te geven.

Naast de zorgen over de inflatie blijkt uit de peiling ook dat 49 procent van de kiezers zich zorgen maakt over de inkomensniveaus.

Een ander zorgwekkend teken voor het Witte Huis is dat uit de maandelijkse FT-Michigan Ross-enquête consequent blijkt dat kiezers Trump meer vertrouwen dan Biden als het gaat om het omgaan met de economie.

www.ft.com/content/46c6cc07-ec71-4d8b...
CIT
2
quote:

ffff schreef op 11 mei 2024 16:29:

[...]

Welke forumregel CIT?

En gelden die wellevendheidsregels dan niet voor alle posters? Maar jij geeft zelf , keer op keer , zo goed aan wat jij werkelijk zou willen: Dat is zwijg, want jij moet niets hebben van mijn postings over die nivellerende belastingheffing, KPMG, Bonn en Berlijn, de Bundesbank in München als reactie op mijn brief over Gazprom..

Inderdaad ben ik hier te gast en post hier beslist veel relevantere zaken dan jouw kinderachtige gemanipuleer om mij uit de KK van IEX te krijgen. Verder kom je niet. En over beleggingen hoor ik je zelden.

Jij bent een pracht voorbeeld hoe de KK de afgelopen jaren veranderd is van een gezelschap beleggers naar een stel fanatieke politieke manipulatoren.

Ze hebben de zaak hier overgenomen! Overigens frappant steeds hoe jij er als een bok op een haverkist op mijn postings reageert.

Peter
Ik geef aan dat je een keuze hebt, dokter. Wie hier wel en niet komt, het is mij om het even. Jij blijft maar denken dat de wereld om jou draait... Reality check: je stelt niets voor. Net zo min als iedere andere poster op IEX, mijzelf incluis. Jouw posts zijn volstrekt oninteressant en in deze draad weer beginnen over onderwerpen die in andere draadjes uitvoerig besproken zijn / worden, zegt veel over je...

Gezien je querulante stijl van 'discussiëren', is een normaal 'gesprek' met je niet mogelijk. En zodra er maar iets is wat je niet bevalt, ga je schelden of het slachtoffer uithangen. Treurig.
gnocchi.
0

Donald Trump heeft de Democraten zonder het te weten een groot cadeau gegeven - en ze staan op het punt het te verzilveren
Bill Palmer | 7:00 pm EDT 12 mei 2024.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Donald Trump is even corrupt als altijd, maar hij is tegenwoordig ook iets anders: cartoonesk onbekwaam in het uitvoeren van zijn corruptie. We hebben bijvoorbeeld net gezien hoe hij Allen Weisselbergs stilzwijgen probeerde af te kopen op een manier die er direct toe zou kunnen leiden dat Weisselberg getuigt in zijn huidige strafproces. Maar Trump doet zich ook voor als een politieke kandidaat en ook daarin is hij cartoonesk onbekwaam.

Trump heeft bijvoorbeeld onlangs een miljard dollar losgekregen van leidinggevenden uit de olie-industrie, terwijl hij beloofde hen alles te geven wat ze maar wilden. Dit soort corrupte deals werken als we er niets over lezen. Dat betekent dat de mensen die de vuile daden doen erin geslaagd zijn om hun geheime deal geheim te houden. Het feit dat we over deze corrupte deal lezen, nog voordat hij de kans heeft gehad om in werking te treden, is een heel ander verhaal.

Kon Trump echt niet bedenken hoe hij dit soort deals moest sluiten en geheim houden? Hoe slecht is hij hierin tegenwoordig? Heeft hij het per ongeluk verteld nadat hij zijn kapper verwarde met zijn advocaat? Hij blijft de mensen in zijn leven met elkaar verwarren.

Hoe dan ook, omdat dit in real time openbaar is geworden, is het nu officieel een cadeau voor de Democraten. Belangrijker nog, de Democraten hebben besloten om dit cadeau te verzilveren. De begrotingscommissie van de Senaat, die in meerderheid wordt gecontroleerd door de Democraten, is van plan om deze corrupte deal tussen Trump en de olie-industrie te onderzoeken.

twitter.com/gregtsargent/status/17892...

Dit soort onderzoeken hebben tijd nodig voor onderzoek en het verzamelen van documenten en dergelijke voordat ze de openbare hoorzittingsfase bereiken. Maar je kunt er zeker van zijn dat, nu de verkiezingen van 2024 hun hoogtepunt bereiken, de Senaat Democraten hoorzittingen gaan houden over hoe Donald Trump probeert om Amerikaanse consumenten te verkopen aan Big Oil in ruil voor corrupt persoonlijk gewin.
gnocchi.
0


Palmer Rapport
De toenemende seniliteit van Donald Trump eet hem levend op.
Bill Palmer | 8:30 pm EDT 12 mei 2024

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Weet je nog dat de handlangers van Donald Trump onlangs zijn toespraak op het laatste moment annuleerden en de wind de schuld gaven? Het is pijnlijk duidelijk dat ze hebben geprobeerd om hem van de campagne weg te houden omdat ze niet willen dat het grote publiek eraan wordt herinnerd hoe seniel hij is.

Maar gisteren konden de mensen van Trump geen excuus verzinnen om zijn rally in de niet-spelende staat New Jersey af te gelasten, dus lieten ze hem zijn gang gaan. We hebben al een aantal van de meest vernederende seniele momenten afzonderlijk besproken, maar hier is een montage die het punt echt naar voren brengt:

twitter.com/ProjectLincoln/status/178...

Opmerkelijk is dat de bovenstaande montage niet het meest schokkende moment van de toespraak bevat, toen de hersenen van Trump zo kraakte dat hij in wartaal begon te spreken, zich realiseerde dat er iets mis was en er vervolgens in wartaal over zuchtte:

twitter.com/Angry_Staffer/status/1789...
gnocchi.
0

Donald Trump heeft late night inzinking over Whoopi Goldberg
Bill Palmer | 1:50 am EDT 13 mei 2024

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Donald Trump is op dit moment in een strafproces verwikkeld en een van de meest vernietigende getuigen tegen hem zal over een paar uur in de getuigenbank plaatsnemen. Dus is Trump druk bezig met zijn advocaten om Michael Cohen aan een kruisverhoor te onderwerpen? Nee, in plaats daarvan is Trump blijkbaar nog steeds om één uur 's nachts wakker om te tieren over Whoopi Goldberg. Nee, echt waar.

Trump deelde een bericht op sociale media waarin hij ten onrechte beweerde dat Whoopi Goldberg dreigt naar Canada te verhuizen uit protest tegen Trump, en hij voegde eraan toe “Canada wil jou niet Whoopi, NOBODY DOES!!!”.

Nou oké dan. Hij heeft het haar zeker verteld. Alleen dreigt ze niet om naar Canada te verhuizen en is ze momenteel een succesvolle co-host van The View. Donald Trump daarentegen staat terecht en dreigt naar de gevangenis te verhuizen. Misschien moet Trump proberen zichzelf te redden. Nee, nu ik erover nadenk, hij moet zijn tijd blijven verdoen met tieren over Whoopi Goldberg en dergelijke terwijl de aanklager dichterbij komt om hem te veroordelen.
gnocchi.
0
'Rio de Newjersio': Trump-vriend bespot voor gebruik Braziliaanse foto om te liegen over grootte rally
David McAfee
12 mei 2024 6:07PM ET.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-stone-rio-de-j...

Roger Stone, oude vriend en vertrouweling van Donald Trump, kwam zondag onder vuur te liggen na het plaatsen van een ongerelateerde foto in een poging om aan te tonen dat de staat New Jersey gewonnen zou kunnen worden door Trump in de komende verkiezingen van 2024.

Trump sprak zaterdag in de Garden State en werd bekritiseerd voor zijn duidelijke spraakgebrek. De conservatieve advocaat George Conway ging zelfs zover om de media uit te dagen voor het niet goed rapporteren over de “afasie” van de voormalige president.

Trump schepte op over de grootte van de menigte in New Jersey, maar er werd ook gemeld dat sommige mensen vroegtijdig vertrokken.

Stone probeerde de rally van Trump in New Jersey op zondag kracht bij te zetten.

“Ja, New Jersey is in het spel voor [Trump]. Zou Joe Biden een menigte als deze kunnen trekken?” vroeg Stone, inclusief een foto van een grote menigte.

Het probleem voor Stone is echter dat de commentatoren meteen aangaven dat de foto nep was.

@ben_the_dem schreef, “Behalve dat deze foto nep is. Ga douchen en zet je helm weer op.”

“Hé Roger, waarom laat je ons 30 jaar oude foto's zien van een Rod Stewart concert en probeer je het af te schilderen als een Trump rally? Je weet toch dat er veel mensen uit Trump's rally liepen terwijl hij sprak?” schreef een andere gebruiker zondag. “Hij was ZO SLECHT dat zelfs zijn eigen fans ervan walgden en vertrokken.”

Het sociale mediaplatform X plaatste uiteindelijk een opmerking onder het bericht van Stone.

“Dit is een foto van een Rod Stewart concert bijna 30 jaar geleden,” aldus de waarschuwing van het platform.

Volgens Listverse is de foto eigenlijk een weergave van een record voor wat wordt beschouwd als het “grootste muziekconcert in de geschiedenis”.

“Op 31 december 1994 trad Rod Stewart op in Copacabana Beach in Rio de Janeiro voor naar schatting 3,5 tot 4,2 miljoen mensen. Het evenement werd het grootste gratis concert in de geschiedenis. Het werd geproduceerd door MTV en uitgevoerd op oudejaarsavond,” aldus het rapport.

Conway stak de draak met het feit dat Stone werd gecorrigeerd en zei: “Ik heb altijd al Rio de Newjersio willen bezoeken. Ooit kom ik er wel aan toe.”

Iemand vroeg Conway: “Waarom vinden ze het nodig om te liegen?”

De advocaat antwoordde: “Waarom voelt de rest van ons de behoefte om te ademen?”
Lepre Chaun
1
Biden heeft het moeilijk in Pa. – zelfs met zijn basis – omdat kiezers de voorkeur geven aan Trump over belangrijke kwesties. Hier zijn enkele conclusies uit een nieuwe enquête van Inquirer/NYT/Siena

President Joe Biden scoort in Pennsylvania slechts 36% als kandidaten van derden worden meegeteld, ondanks talloze bezoeken aan de staat.
Voormalig president Donald Trump doet het niet veel beter, maar hij leidt Biden op het gebied van de economie en andere kwesties.

Na maanden van tegenbezoeken aan Pennsylvania en miljoenen dollars die in politieke advertenties zijn gestoken, heeft president Joe Biden geen terrein gewonnen in de kritische swing state.

In plaats daarvan zit hij in een dead heat met voormalig president Donald Trump.

Trump leidt Biden met 47% tot 44% met geregistreerde kiezers in een tweerichtingsrace, volgens een nieuwe peiling van Philadelphia Inquirer/New York Times/Siena College.
Dat ligt binnen de foutmarge van het onderzoek, en wanneer kandidaten van derden worden meegerekend, is het gat vergelijkbaar – maar Biden haalt niet eens de 40%.

Biden verliest de steun van jonge en niet-blanke kiezers

John Robinson, 24, uit Pittsburgh.
Hij maakt zich zorgen over de leeftijd van Biden en Robinson, die zwart is, zei dat hij niet denkt dat Biden altijd een goed pleitbezorger is geweest voor rassengelijkheid.

“Ik denk niet dat hij volledig capabel is”, zegt Robinson, een leraar op een middelbare school. ‘… hij is te oud om het werk te doen.’

www.inquirer.com/politics/election/tr...
GakGak
0
quote:

gnocchi. schreef op 13 mei 2024 08:25:

Trump heeft bijvoorbeeld onlangs een miljard dollar losgekregen van leidinggevenden uit de olie-industrie, terwijl hij beloofde hen alles te geven wat ze maar wilden. Dit soort corrupte deals werken als we er niets over lezen. Dat betekent dat de mensen die de vuile daden doen erin geslaagd zijn om hun geheime deal geheim te houden. Het feit dat we over deze corrupte deal lezen, nog voordat hij de kans heeft gehad om in werking te treden, is een heel ander verhaal.

Dit soort onderzoeken hebben tijd nodig voor onderzoek en het verzamelen van documenten en dergelijke voordat ze de openbare hoorzittingsfase bereiken. Maar je kunt er zeker van zijn dat, nu de verkiezingen van 2024 hun hoogtepunt bereiken, de Senaat Democraten hoorzittingen gaan houden over hoe Donald Trump probeert om Amerikaanse consumenten te verkopen aan Big Oil in ruil voor corrupt persoonlijk gewin.
.
Helaas is dat allesbehalve corrupt in het Amerikaanse systeem dat corruptie bevordert, zodat er uiteraard
gebruik van zal worden gemaakt.

Waarom zou je de allergrootste multinationals beperken in hun steun aan welke verkiezingskas dan ook ?
Waarom zou je daar limieten opleggen ?

Wanneer je weet wie daar over gaan, welke hoge raad of welke (bijna corrupte) organisatie dan ook, dan weet
je al voldoende.
ffff
2
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 mei 2024 10:24:

[...]

De toespraken van Trump beginnen steeds meer te lijken op die van Hitler en Goebbels.
Speak freely.....................

Dat DZR die mening heeft is uiteraard zijn mening en mag hij ook gerust in de KK van IEX posten. Moet kunnen in kader van vrijheid van meningsuiting.

Maar als een vrouw financieel gesproken kapitalen ontvangt voor geleverde seksuele diensten, dan mag je haar beslist in deze draad geen "hoer" noemen. Dan krijg je een "Waarschuwing" en wordt de posting weggehaald.

En dan vindt men het ook de normaalste zaak van de wereld dat de ene posting ( hierboven) met rust wordt gelaten en de andere op een "waarschuwing" stuit en uiteraard ook nog weggehaald wordt.

Objectieve moderatie ??

Peter
closer
3
quote:

ffff schreef op 13 mei 2024 13:05:

Speak freely.....................

Dat DZR die mening heeft is uiteraard zijn mening en mag hij ook gerust in de KK van IEX posten. Moet kunnen in kader van vrijheid van meningsuiting.

Maar als een vrouw financieel gesproken kapitalen ontvangt voor geleverde seksuele diensten, dan mag je haar beslist in deze draad geen "hoer" noemen. Dan krijg je een "Waarschuwing" en wordt de posting weggehaald.

En dan vindt men het ook de normaalste zaak van de wereld dat de ene posting ( hierboven) met rust wordt gelaten en de andere op een "waarschuwing" stuit en uiteraard ook nog weggehaald wordt.

Objectieve moderatie ??

Peter
Als je klachten over de moderatie hebt kun je ook je eigen draadje starten in plaats van andere discussies te kapen.
ffff
0
Closer,

LEES jij niet? Al vaker verteld: Ik vind dat jullie de beleggings-Koffiekamer vrijwel volledig gekaapt hebben en alleen al daarom kaap ik in jullie draden als ik daar zin in heb. Jullie doen hetzelfde in heel wat andere KK-draden die vroeger door beleggers bezocht werden.

Peter
71.777 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3559 3560 3561 3562 3563 3564 3565 3566 3567 3568 3569 ... 3585 3586 3587 3588 3589 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
914,27  +3,75  +0,41%  18:05
 Germany40^ 18.622,20 -0,31%
 BEL 20 3.975,74 -0,52%
 Europe50^ 5.017,50 -0,15%
 US30^ 39.157,60 -1,31%
 Nasd100^ 18.706,50 -0,08%
 US500^ 5.289,52 -0,41%
 Japan225^ 38.679,00 +0,10%
 Gold spot 2.335,13 -1,82%
 EUR/USD 1,0813 -0,10%
 WTI 76,64 -0,85%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +57,13%
HEIJMANS KON +5,42%
BAM +3,81%
ASML +2,61%
ASMI +2,37%

Dalers

Alfen N.V. -4,93%
EBUSCO HOLDING -3,10%
FASTNED -2,88%
JDE PEET'S -2,49%
Philips Konin... -2,29%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront