Overtoewijzingsoptie CVC volledig uitgeoefend

Door ABM Financial News op 1 mei 2024 11:04 | Views: 8.376

Overtoewijzingsoptie CVC volledig uitgeoefend
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) De overtoewijzingsoptie die bij de beursgang van CVC Capital Partners werd afgesproken, is volledig uitgeoefend. Dit maakte de beursnieuweling woensdagochtend bekend, na een sterk beursdebuut van de private equity-firma op vrijdag.

De volledige uitoefening brengt de opbrengst van de IPO op ongeveer 2,3 miljard euro.

Het gaat om bijna 19 miljoen extra aandelen van de in totaal 163,4 miljoen toegewezen aandelen.

Het aandeel is vrijdag voor 14,00 euro naar de beurs gegaan, wat in het midden was van de eerder afgegeven bandbreedte van 13 tot 15 euro per aandeel. Het aandeel sloot dinsdag op 17,00 euro.

CVC wilde in november 2023 al naar de beurs gaan. Vanwege de marktomstandigheden destijds werden de plannen in de ijskast gezet.

CVC is gevestigd in Jersey en zit met zijn investeringen onder meer in Formule 1 en in totaal in 120 bedrijven, waaronder parfumerieketen Douglas, dat recent al naar de beurs ging.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
€URO-Trader
0
Hier gaat op termijn iets gruwelijks fout. Zodra er massa ontslagen zijn dan komen er heel veel particulieren in de financiële resultaten problemen. Lost het kabinet ongetwijfeld niet op. Succes met de stijging vd hypotheek rente en de exorbitante prijsstijgingen vd woningmarkt.
Orca
0
De beursgang is al geweest, maar als je vandaag je broker belt en de speciale 1 mei kortingscode noemt, krijg je 15% (1/5, snap je) korting en staan ze morgenochtend in je porto. Ze doen allemaal mee, of het nou Degiro is of Saxo of al die anderen. Even bellen en je hebt ze!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.