Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Michael Cohen zegt dat hij schuldig heeft gepleit voor het liegen voor Donald Trump om de verkiezingen van 2016 te beïnvloeden.

Cohen zegt dat de dag dat hij schuld bekende de “ergste dag van mijn leven” was.
gnocchi.
0


Michael Cohen bevestigt dat hij schuldig heeft gepleit aan het ontduiken van persoonlijke inkomstenbelasting voor de jaren 2012 tot 2016.

Cohen bevestigt ook dat hij schuldig heeft gepleit aan het afleggen van valse verklaringen aan een financiële instelling.

Aanklager Susan Hoffinger plaatst nu tweets van Donald Trump op 22 augustus 2018 -- een dag nadat Cohen schuld bekende.

twitter.com/realDonaldTrump/status/10...

twitter.com/realDonaldTrump/status/10...

Wat voor effect had het op hem op dat moment dat Trump dit tweette een dag nadat hij schuldig pleitte? Cohen zei:

Het veroorzaakte veel angst, bezorgdheid.
gnocchi.
0
2m geleden17.29 BST

Michael Cohen wordt gevraagd of hij op 29 november 2018 ook schuldig heeft gepleit aan één aanklacht wegens liegen tegen het Congres in 2017? Cohen antwoordt: “Ja mevrouw.”

Cohen zei dat de valse verklaring verband hield met zijn opmerkingen over het Rusland-onderzoek.

Cohen heeft het over zijn getuigenis voor het Congres in 2019. Hij zei dat hij zijn excuses aanbood aan het Congres en zijn familie, evenals aan de Amerikaanse bevolking.

Waarom verontschuldigde hij zich aan het land? Cohen zegt: “Voor het liegen tegen hen, voor het handelen op een manier die informatie onderdrukte die de burgerij het recht had om te weten over het maken van een beslissing” over een kandidaat.
gnocchi.
0
2m geleden17.32 BST

Michael Cohen zei dat hij aanzienlijk eerder uit de gevangenis kwam vanwege Covid; de Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act, en zijn co-morbiditeiten, zorgden ervoor dat hij kon vertrekken.

Hij bracht de rest van zijn straf thuis door. Werd hij teruggestuurd naar de gevangenis? Cohen zei van wel.

“Ik had verlof,” zei hij, “en ik wachtte op een datum voor een ontmoeting met een bedrijf genaamd GEO ... en ik kreeg eindelijk een dag, het zou de volgende dag zijn, om naar de Bronx te gaan om het papierwerk te tekenen en de enkelband te installeren.

In plaats daarvan kreeg ik een telefoontje van een persoon genaamd [onduidelijk] op 500 Pearl Street ... en mij werd verteld dat ik daarheen moest gaan in plaats van naar de Bronx. Het sloeg gewoon nergens op.

Hij vroeg een vriend van hem, advocaat Jeffrey K. Levine.

Kom met me mee, want er klopt gewoon iets niet. We komen aan en worden een kantoor binnengebracht.
gnocchi.
0
Aanklager Susan Hoffinger geeft een gedetailleerd overzicht van het criminele verleden van Michael Cohen en zijn samenwerking met de politie, waaronder haar kantoor.

Ze vermeldt dat iedereen die getuigt voor een grand jury immuniteit krijgt in die zaak.

Het is een poging om de geloofwaardigheid van Cohen te versterken en te laten zien dat hij geen voordeel heeft van het getuigen.
gnocchi.
0


Aanklager Susan Hoffinger stelt vragen over de verklaring van Michael Cohen dat hij vond dat hij niet vervolgd had moeten worden voor belastingontduiking en valse verklaringen voor een bank.

Dit is iets wat hij zei in het civiele proces waar de advocaten van Donald Trump omheen draaiden.

Cohen zei “Ik betwist het feit niet” dat hij iets fout heeft gedaan met zijn belastingen.

Wat ik wel betwistte, voor een eerste overtreder die consequent belasting heeft betaald op de vervaldatum en nooit is gecontroleerd, dat dit meteen zou leiden tot een strafrechtelijke aanklacht. De dag dat ik erachter kwam [van de aanklacht], kreeg ik 48 uur om schuld te bekennen of het zuidelijke district van New York zou een aanklacht van 8 pagina's indienen waarin ook mijn vrouw zou worden betrokken.
closer
0
quote:

gnocchi. schreef op 14 mei 2024 18:30:

Aanklager Susan Hoffinger plaatst nu tweets van Donald Trump op 22 augustus 2018 -- een dag nadat Cohen schuld bekende.

twitter.com/realDonaldTrump/status/10...

twitter.com/realDonaldTrump/status/10...

Wat voor effect had het op hem op dat moment dat Trump dit tweette een dag nadat hij schuldig pleitte? Cohen zei:

Het veroorzaakte veel angst, bezorgdheid.
Twee keer dezelfde link, de tweede moet zijn: twitter.com/realDonaldTrump/status/10...
gnocchi.
0
Aanklager Susan Hoffinger blijft vooruitlopen op aanvallen op de geloofwaardigheid van Michael Cohen tijdens het kruisverhoor.

Cohen zei tijdens de civiele fraudezaak van Trump dat hij eigenlijk niet schuldig was aan belastingfraude en had gelogen tegen de federale rechter die zijn schuldbekentenis had geaccepteerd.

Dat leidde ertoe dat een federale rechter in maart een verzoek afwees om zijn vrijlating onder toezicht te beëindigen.
gnocchi.
0

Michael Cohen beschreef hoe zijn carrière instortte nadat hij schuldig pleitte. Geen advocatenlicentie meer. Zijn belangen in taxi-medaillons waren weg, omdat misdadigers geen taxi-medaillons kunnen hebben. Het grootste deel van zijn onroerend goed bezittingen ook.

Hoe verdient hij nu geld?

Voornamelijk media en entertainment.
Lepre Chaun
2
Rechter zegt dat Michael Cohen mogelijk meineed heeft gepleegd en ontkent dat zijn proeftijd voortijdig is beëindigd.

www.politico.com/news/2024/03/20/judg...
Bijlage:
gnocchi.
0
Aanklager Susan Hoffinger is nu bezig met aanvallen dat Michael Cohen erop uit is om Donald Trump te pakken.

Ze heeft Cohen gevraagd om aan te geven hoe hij zaken heeft verloren als gevolg van zijn veroordelingen. Cohen zegt dat hij nu geld verdient met zijn podcast Mea Culpa en een andere nieuwspodcast, die allebei vaak over Trump gaan.

Hij zegt ook dat hij een boek heeft geschreven, “Disloyal”, een memoires in de gevangenis.

Hoffinger:

Zijn deze activiteiten die je hebt ondernomen grotendeels uitgevoerd om je familie te onderhouden?

Cohen zegt: “Ja, mevrouw”.
gnocchi.
0

Gevraagd naar het eerste optreden van Stormy Daniels in zijn podcast, zei Michael Cohen dat het hem een goed idee leek om met haar te praten en zijn excuses aan te bieden.

Cohen wordt nu gevraagd over een post van Truth Social over hem. Ter referentie, het is de post die begint met “Ik deed NIETS verkeerd in de ‘HORSEFACE’ zaak.”

Van Cohen, zei de post:

Ze weet niets over mij anders dan haar oplichter advocaat, Avanatti, en veroordeelde leugenaar en misdadiger, bajesklant Michael Cohen, misschien hebben verzonnen.
gnocchi.
0
De lichaamstaal van Michael Cohen komt niet over als iemand die blij is om in de getuigenbank te zitten.

Zijn spraak is ingetogen en zijn antwoorden zijn kort.

Het is een houding die waarschijnlijk haaks staat op hoe de advocaten van Trump hem tijdens het kruisverhoor zullen proberen af te schilderen als iemand die uit is op het pakken van Trump.
gnocchi.
0
“Ik schond mijn morele kompas”: Cohen zegt spijt te hebben van zijn werk voor Trump in het verleden

Aanklager Susan Hoffinger vraagt Michael Cohen:

Heeft u spijt van uw werk in het verleden en uw samenwerking met Donald Trump?

“Dat heb ik,” antwoordt Cohen.

Ik heb er geen spijt van dat ik bij de Trump organisatie heb gewerkt, zoals ik al eerder heb gezegd, een aantal zeer interessante, geweldige tijden, maar om de loyaliteit te behouden en dingen te doen die hij me had gevraagd te doen, heb ik mijn morele kompas geschonden en ik heb de straf daarvoor moeten ondergaan, net als mijn familie.
gnocchi.
0
De aanklager is klaar met zijn rechtstreekse verhoor en de zitting wordt onderbroken voor de lunch.
gnocchi.
0
Michael Cohen, die maandag een verklaring aflegde, zei dat Donald Trump hem weken voor de verkiezingen zei dat hij het verhaal van Stormy Daniels over een vermeende seksuele relatie moest begraven en eiste dat hij “er gewoon voor zou zorgen”.

Cohen herinnerde zich dat Trump zei:

Dit was een ramp, een verdomde ramp. Vrouwen zullen me haten.

Cohen beschreef Trump als boos over de mogelijkheid dat Daniels naar voren zou komen kort na het uitbrengen van de “Access Hollywood” tape waarin Trump opschept over het betasten van vrouwen “by the pussy” zonder hun toestemming.

Cohen vertelde de juryleden dat hij het verhaal van Daniels in 2011 onder de pet had gehouden, door samen te werken met haar toenmalige advocaat, Keith Davidson, om een verhaal hierover dat in een roddelblad had gestaan te verwijderen.

“Hij was echt boos op me,” herinnerde Cohen zich over de reactie van Trump nadat hij hem had geïnformeerd over Daniels. Trump, zei hij, merkte op:

Ik dacht dat je dit onder controle had? Ik dacht dat je dit onder controle had.
robrdam
0
quote:

Lepre Chaun schreef op 14 mei 2024 17:21:

Parlementsvoorzitter VS naar New York om Trump te steunen.

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft bij de rechtbank in New York steun gekregen van een van zijn meest prominente partijgenoten.
Voorzitter Mike Johnson van het Huis van Afgevaardigden zei tegen Amerikaanse media een van de "honderden miljoenen" burgers te zijn die zich grote zorgen maken over de vervolging van Trump.

Zeer gelovige Johnson .
Voorzitter Mike Johnson van het Huis van Afgevaardigden kreeg bij de rechtbank ook gezelschap van oud-presidentskandidaat en ondernemer Vivek Ramaswamy en gouverneur Doug Burgum van North Dakota.

Read more at: www.deccanherald.com/world/us-house-s...
Ik moest meteen al lachen toen ik je post las, Mike Johnson maakt zich zorgen. Terecht zou ik zeggen, want hij kan nu met eigen oren horen wat er met je gebeurt als je liegt ten behoeve van burger Trump.

Maar het werd nog mooier toen ik de link volgde:

"Have to admit I'm surprised that @SpeakerJohnson wants to be in the 'I cheated on my wife with a porn star' club. I guess he's not that concerned with teaching morality to our young people after all," Liz Cheney, former Republican co-chair of the Ho...
Succes
0
Donald Trump probeert mogelijk langer aan de macht te blijven na een eventuele tweede termijn als president, vreest Nobelprijswinnaar Stiglitz

Als oud-president Donald Trump een tweede termijn binnensleept bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november, dan zal hij volgens de econoom en Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz proberen langer dan vier jaar aan de macht te blijven.

“De manier waarop hij Poetin, Xi, de leider van Noord-Korea, Orban en Bolsonaro bewondert – allemaal verachtelijke leiders – doet vermoeden dat hij aan de macht wil blijven als hij opnieuw verkozen wordt”, zegt Stiglitz tegen Business Insider. “De enige vraag is of onze instituten sterk genoeg zijn om hem tegen te houden.”

...

www.businessinsider.nl/donald-trump-t...
72.156 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3569 3570 3571 3572 3573 3574 3575 3576 3577 3578 3579 ... 3604 3605 3606 3607 3608 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
903,61  -1,97  -0,22%  31 mei
 Germany40^ 18.585,90 +0,48%
 BEL 20 3.918,09 +0,24%
 EURO50 5.011,20 0,00%
 US30^ 38.701,80 0,00%
 Nasd100^ 18.538,90 0,00%
 US500^ 5.280,42 0,00%
 Japan225^ 38.630,50 0,00%
 Gold spot 2.327,41 0,00%
 EUR/USD 1,0834 +0,00%
 WTI 77,14 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +19,75%
RENEWI +2,79%
Air France-KLM +2,20%
Vastned +2,07%
UMG +1,89%

Dalers

JDE PEET'S -4,89%
ASR Nederland -4,88%
Corbion -3,41%
Avantium -2,66%
PROSUS -2,33%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront