Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Analisten zien fundamenteel sterke verbeteringen in de toekomst voor Peugeot FR0000121501 UG

12 Posts
[verwijderd]
0
Letterlijk vertaald

Alles samenspant om de Peugeot vanmiddag in Parijs Stock Exchange, waar ze trekt meer dan 7% tot € 6,7 te nemen. Aan de ene kant heeft de invloedrijke kantoor van Amerikaanse studies Goldman Sachs radicaal veranderd advies over de titel, nu sterk aanbevolen te kopen. Aan de andere kant, geruchten rond de hoofdstad Peugeot gaat goed, en ze hebben geen betrekking op General Motors. Dongfeng Motor, Peugeot partner in China, kan ook in de running.

Inderdaad, heeft Goldman Sachs lang beschouwd als Peugeot SA (PSA) als een automaker slecht gepositioneerd in haar markten, sterk euro-centered 'en wachten op een nieuwe strategische situatie. "

Het is voorbij: het bureau heeft zijn advies "presteren" veranderd in "overtreffen", zonder tussenkomst van het vak "neutraal". Hij voegde de titel Peugeot SA aan zijn lijst van aanbevolen ('Conviction List') waarden. Tot slot, Goldman Sachs verhoogde zijn koersdoel 8,3-9 euro.

Het belangrijkste argument is de volgende: 'de familie Peugeot kan besluiten om de controle van de PSA af te staan', volgens de verklaringen onlangs gemeld door persbureaus, aldus Goldman Sachs.

'Bevrijd van familie-controle, het beheer van PSA hebben de vrije hand om een ??breed scala van mogelijkheden om waarde te creëren te nemen. " Er zijn vele mogelijkheden, "het optrekken van het belang van General Motors (GM) dat slechts een van hen." Goldman Sachs en gelooft dat als de goedkeuring van een 'duidelijke herstructureringsplan', zou de titel PSA serieus opgewaardeerd.

Bovendien zijn geruchten rond de hoofdstad Peugeot niet beperkt tot General Motors. Volgens analisten bij Barclays Bourse, "de Chinese krant 21st Century Business Herald meldde dat Thierry Peugeot, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Groep zijn hoop heeft geplaatst in Dongfeng Motor. In feite PSA, die worstelt in Europa, overweegt het instellen van haar industriële partner in de hoofdstad van China. "

Vandaag +10 %, gesloten op 6,86. Komende beursdagen grote kans op doorbraak richting 7,20-7,50.
[verwijderd]
0
PSA, ontroerd thuis, breidt uit in China
Fuction. om 19:51
PSA, ontroerd thuis, breidt uit in China
Yang Jian | 2013/07/05

SHANGHAI - In ICT thuisland Frankrijk, PSA Peugeot Citroën is een onrustige bedrijf, het verliezen van geld en snijden in dienst.

In China, is het allesbehalve. Hier heeft de Franse automaker ICT reinvigorated verkopen en zich gepositioneerd voor toekomstige groei.

PSA begonnen met de bouw auto's in de vroege jaren 1990 door de oprichting van een joint venture met staatsbedrijven Chinese autofabrikant Dongfeng Motor Corp.

Effectieve Al vele jaren, China ICT werd tegenvallende verkopen als de Franse automaker was traag om nieuwe modellen en geavanceerde technologie introduceren.

Richt de Franse automaker is nu gedraagt ??als een ander bedrijf.

PSA heeft versneld de lancering van nieuwe modellen in China, vooral SUV's en lange wielbasis sedans Dat Chinese auto-shoppers zijn dol op.

Dankzij de sterke verkoop van de lokaal geproduceerde Peugeot 3008 SUV en de gestrekte Citroen C4, PSA verkocht 277.000 voertuigen in de eerste zes maanden, een stijging van 33 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Dat was aanzienlijk hoger dan de totale groei van de Chinese personenauto markt, which 15 procent groeide.

Het bedrijf is op weg om ICT Chinese verkoopdoelstelling van 500.000 auto's dit jaar te verslaan.

In 2012, PSA verkocht 445.000 eenheden in China. Het bedrijf wil nu dual ICT jaaromzet in 2015.

Als PSA raakt Dat doel, Zou Het ICT aandeel van de Chinese personenauto markt stimuleren tot 5 procent in 2015, een stijging van 3,9 procent in de eerste vier maanden van dit jaar.

Om dit te doen, PSA plan om 11 nieuwe modellen lanceren 2013-2015. Het ook is begonnen met het voertuig technologie te upgraden met geavanceerde motoren: zoals 1.6-en 1.8-liter CVVT motoren en 1.2-en 1.6-liter THP turbomotor met directe injectie motoren.

Deze week, uitgang begon op de derde assemblagefabriek van ICT joint venture met Dongfeng, het verhogen van ICT jaarlijkse capaciteit tot 750.000 voertuigen van 450.000 eenheden.

PSA heeft gemaakt solide vooruitgang: op weg naar doelen icts actief zijn in China, streven dat betekent niet dat de toekomst van het bedrijf is zonder risico's.

In 2011, de Franse auto-reus opzetten van een aparte joint venture met China Changan Automobile Group tot ICT Citroën DS-serie modellen te bouwen.

PSA Citroën DS Zal de markt als een luxe merk voet aan de grond in China's luxe auto markt te krijgen.

Dat doel geen gemakkelijke opgave zal zijn. Citroën DS-productlijn is weinig bekend in China, en PSA heeft moeite werven dealers.

Ondanks de vooruitgang van PSA in de massa markt, de toekomst van de Franse automaker blijft duister. In de Chinese luxe markt, Zal Audi, BMW en Mercedes PSA vechten voor elk stukje marktaandeel.
[verwijderd]
0
De familie Peugeot wilt haar aandeel misschien slijten, ten bate van het bedrijf.

Ik denk dat het aandeel voorbij de 10 euro zou kunnen komen de komende maanden, waarna er een emissie met een korting van 30% zal worden aangekondigd..
[verwijderd]
0
Peugeot: première résistance à 7,95E.

Cercle Finance le 05/07/2013 à 10:20 Share on facebook Share on twitter More Sharing Services
0
(CercleFinance.com) - Peugeot bénéficie d'un seul coup de spéculations sur une révolution capitalistique (entrée de Dongfeng et effacement progressif de la famille Peugeot) et d'une 'recommandation' de Goldman Sachs (objectif de cours relevé à 9E).

Peugeot poursuit ses grandes oscillations au sein d'un vaste canal ascendant inauguré avec le test des 4,32E/4,40E les 9 et 16 novembre 2012.

Le sommet de ce canal se situait vers 6,75E le 7 janvier, 7,6E le 20 mai et 7,95E à présent (rappel: Peugeot valait 8E le 5 juillet 2012, il y a 1 an jour pour jour).

Mais aucun scénario d'accélération à la hausse ne peut être exclu vu la sous-valorisation extraordinaire du groupe en terme de valeur industrielle, de marque.

Sans compter ses 57% de participation dans Faurecia, soit 4,5E par titre au cours actuel... autrement dit, Peugeot ne vaut rien, même pas le prix des machines ni celui du foncier sur lequel sont bâties ses usines.

A moins de s'accrocher à l'hypothèse d'une faillite 'à la Chrysler' et d'un défaut sur sa dette, rester vendeur sur le titre est d'une absurdité totale... car le prétexte du constructeur 'trop européen' ne tient pas puisque PSA vend plus de voiture en Chine qu'au Maghreb ou en Amérique du Sud... et la décision politique du gouvernement français de l'époque de suspendre les exportations vers l'Iran a été catastrophique (très curieusement, il n'avait pas été prévu la moindre 'mesure' pour compenser cette perte arbitraire de 10% du chiffres d'affaire).

-----

Peugeot: eerste weerstand 7.95 E.

Reuters op 05/07/2013 om 10:20 Delen op Facebook Delen op Twitter Meer Delen
0
(CercleFinance.com) - Peugeot heeft eens gespeculeerd over een revolutie kapitaal (input en Dongfeng Peugeot fasering van de familie) en een "aanbeveling" van Goldman Sachs (koersdoel verhoogd naar 9E).

Peugeot zet haar grote oscillaties in een grote opgaande kanaal geopend met de test 4,32 E / E 4.40 9 en 16 november 2012.

De bovenkant van het kanaal varieerde tot 6,75 E op 7 januari, mei 20 7.6 E 7.95 en E nu (herinnering: Peugeot waard 8E 5 juli 2012, 1 jaar geleden om de dag).

Maar geen scenario versnelling toeneemt kan niet gezien de buitengewone onderwaardering van de groep op het vlak van de industriële waarde van het merk worden uitgesloten.

Naast haar 57%-belang in Faurecia, 4,5 E per titel op de huidige ... dat wil zeggen, Peugeot is niet niets waard, machine prijzen noch de grond waarop zijn fabrieken zijn gebouwd.

Minder dan vast aan de veronderstelling van het faillissement 'om Chrysler' en een standaard op haar schuld, blijf verkoper op de titel is volslagen onzin ... als voorwendsel fabrikant ook Europees 'mislukt omdat PSA verkoopt meer auto's in China dan in Noord-of Zuid-Amerika ... en de politieke beslissing van de Franse regering ten tijde opschorten export naar Iran is rampzalig geweest (vreemd genoeg, het was geen "maatregel" gepland om te compenseren voor de willekeurige verlies van 10% van de aantallen case).
[verwijderd]
0
Peugeot: De titel blijft stijgen!

Bijna 20% toename in 3 dagen! Dit is wat de voorstelling over aan Peugeot de beurs van Parijs te maken, terwijl het gerucht van een Chinese input Dongfeng PSA industriële partner, de hoofdstad van de Franse fabrikant begint te groeien .

Gisteren, de verschuiving van Goldman Sachs, besteed aan de waarde Peugeot kopen, werd begroet door een sprong van meer dan 10% op de Beurs van Parijs. Vandaag de dag, de titel neemt 3% tot € 7,1 ondanks het draaien van de financiële markten.

bron: www.tradingsat.com/peugeot-FR00001215...
[verwijderd]
0
Goldman Sachs gaat strong buy:
Gisteren om 20:48
PARIJS, 4 juli (Reuters) - PSA Peugeot Citroën PEUP.PA leidt verhoogt de SBF 120 SBF 120 index Sachs donderdag op de Beurs van Parijs, heeft Goldman haar board "neutrale" verhoogd tot "kopen" met een. koersdoel verhoogd 8,3-9,0 euro.

"We hebben lang beschouwd PSA als een Europees-gerichte fabrikant, slecht gepositioneerd, dat een strategische oplossing nodig," Goldman Sachs schreef in een notitie.

"Informatie van Reuters waaronder de familie Peugeot zou kunnen overwegen controle uit handen van PSA zou de markt aan te moedigen zich te richten op een waardering door de som van de delen (zonder de beperking van de familie controle, beheer vrij om te streven naar een breder was beam tracks om waarde te creëren), "voegt hij eraan toe.

De makelaar is ook opgenomen de PSA titel in zijn lijst met waarden om voorrang (veroordeling buy list) te kopen, de kop is, zegt hij, ongeveer 50%.
[verwijderd]
0
Maandag 8 juli 17.45 (nabeurs) cijfers PSA Peugeot Citroën PEUP.PA; waarbij de nadruk zal liggen op :

- Naleving verminderde cash "zoals voorspeld", dwz 50% afname in contanten
- De slechtst rendeerde zone; Frankrijk en Europa het eerste half jaar ( In deze zone is natuurlijk de hele automarkt in mineur dus Peugeot niet in het bijzonder ).

En is er een duidelijke ommekeer; perspectieven worden waarschijnlijk duidelijk in persbericht 31 juli 2013 :

- Aannames verkoop van nieuwe modellen
- Voortgang loononderhandelingen en Frankrijk
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  03 mei
 Germany40^ 18.017,10 +0,09%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.930,44 +0,18%
 US30^ 38.691,83 0,00%
 Nasd100^ 17.893,96 0,00%
 US500^ 5.127,53 0,00%
 Japan225^ 38.326,05 0,00%
 Gold spot 2.301,75 0,00%
 EUR/USD 1,0762 +0,34%
 WTI 78,11 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront