Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. 02 jun Rentebesluit ECB op radar van beleggers
  2. 01 jun AEX voelt rentevrees aan het einde van sterke meimaand

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 4 november 2023 12:01
    Ja, de beursupdate geeft precies het verhaal van deze week weer, dikke winst voor de banken, leuke plussen voor chips, karige resultaten voor defensief en drama voor olie!!
    De AEX schreef 3,09% bij, daar kan ik een isgelijkteken bij plaatsen, mijn porto schreef de zelfde winst, ondanks dat mijn zwaargewicht Shell, voor de 2e keer op rij, op vrijdag zwaar onderuit ging en toch (weer) in de min eindigde, ik vraag me toch af wat er had gebeurd als Sawan had gezegd; We gaan het dividend 3,5 miljard verhogen, dan druk je niet zo gauw op de verkoopknop en meer dividend betekent, dat je meer aandelen bij kunt kopen, die in goede en ook in slechte tijden heerlijk mee doen, moraal van het verhaal; aandelen inkoop spekt de fladderaars, leuk meer dividend is 10x interressanter voor echte lange termijn beleggers, sparen voor een goede energie opslagbatterij, gaat dan veel makkelijker!!
    KPN ging ruim een half procentje omhoog, ik houd moed, dat als de bruikbaarheid en het gemak van AI meer wordt aangetoond ook KPN daar de positieve vruchten van plukt!!
    Ravijnbewoner Unilever klom een beetje uit de diepe put en ging 1,35% omhoog!!
    Topbank ING dacht: Gauw een dikke sprint op de vrijdag, om toch nog, ook fris groen te eindigen, hun aandeelhoudersbeleid, is minder fris, voor de lange termijn beleggers is er geen rood halfje dividend verhoging, de fladderaars krijgen een kers op de taart, helaas geeft dit heel precies weer, welk beursklimaat er heerst, ook bij het gros analisten!!
    Oude vlammetje Besi voerde het chip peloton aan, de grote A broers gingen er van door met meer dan 6% winst, toch zagen ze dat kleine Btje voor zich, die klokte 8,66% winst, mede dankzij dalende rentes!!
    Topper was van de week Aperam, hij ging dubbelcijferig omhoog met een plusje van 11,67%, niet gek voor mijn secundairie love, komende vrijdag gaan de boeken open, bij Dalm zijn de prijzen stabiel en gaat veel oudmetaal richting de smeltovens, ik hoop maar dat het verhaal mee gaat vallen, in de moeilijke markt!!
    Vandaag omgewaaide boonstokken opruimen, dat heb ik nog nooit hoeven doen, nu ja, ik heb de barometer nog nooit zo laag zien staan en de zeer prettige nieuwe LED verlichting op de dijk begon vervaarlijk te knipperen!!
    Omdat ik vind dat je nameloos arm bent, als je alleen aandelen hebt op de beurs, al heb je er voor 10 miljard aan waarde, met je laatste ademtocht vallen ze, voor jou persoonlijk, onverbiddelijk terug, tot een waarde van nul komma nul cent, vandaar dat ik altijd kort, voor de Rustdag, een stukje aandacht vraag voor aandelen, die tot in alle eeuwigheid hun waarde houden en voor de bezitters ervan, alleen maar steeds meer waard worden, te verkrijgen in het heerlijke WOORD van GOD, gratis voor doodschuldige arme zondaren, een ANDER (de HEILAND) heeft ze betaald!!
    Als Sawan maandag zegt, ik ga mijn aandeelhouders verhaal corrigeren en er voor zorgen, dat die lange termijn dividend beleggers, wat harder voor hun broodnodige energie opslag batterij kunnen gaan sparen, door eerlijk de buit te delen, 1,75 miljard, naar deze groene Shellers en de andere 1,75 miljard naar de fladderaars, je zal zien dat ook Shelletje dan groen gaat schrijven, want zo'n aandeel wil iedereen hebben, als de rally doorzet!!, SJALOOM!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

903,61 31 mei
-1,97 -0,22%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links