Ajax gaat samenwerken met club uit de Emiraten

Gepubliceerd op 5 januari 2020 12:12 | Reacties: 4

Ajax (17:35)

19,000 -0,800 (-4,04%)

AMSTERDAM (AFN) - Ajax is een samenwerkingsverband aangegaan met een club uit de Verenigde Arabische Emiraten: Sharjah FC. De Amsterdammers gaan Sharjah FC helpen met het ontwikkelen van de jeugdopleiding.

"Dit is een volgende stap voor Ajax. We zijn verheugd om ons wereldwijde voetbalnetwerk uit te breiden met Sharjah FC, een club die op het gebied van het opleiden van talent hetzelfde voor ogen heeft. Ons doel is om samen een sterke jeugdopleiding neer te zetten en de talenten daar naar een hoger niveau te tillen", aldus Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax.

"Dit is een belangrijke stap voor onze club. We zijn erg blij om deze overeenkomst aan te gaan met de beste jeugdacademie ter wereld", zei Mohsim Musabah, voorzitter van de club uit de Emiraten. "We kijken uit naar de samenwerking om onze voetbalacademie in Sharjah FC verder vorm te geven door de beste trainingsmethoden en nieuwste wereldwijde technieken te implementeren om een unieke generatie voetbalspelers op te leiden."

Sharjah FC werd vorig seizoen landskampioen. De club komt daardoor uit in de Aziatische Champions League. Sharjah is een stad met een half miljoen inwoners, zo'n tien kilometer ten noorden van Dubai.

Ajax heeft ook samenwerkingsovereenkomsten in onder meer China (Guangzhou R&F FC), Japan (Sagan Tosu) en Australië (Sydney FC).

7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ramp 2017
0
Waaron wordt ajax kaapstad niet genoemd en volgens mij was er nog een in afrika ???
Wilbar
0
quote:

ramp 2017 schreef op 5 januari 2020 13:54:


Waaron wordt ajax kaapstad niet genoemd en volgens mij was er nog een in afrika ???

Hier staan ze allemaal genoemd:
www.ajax.nl/streams/actueel/ajax-en-s...
taurus86
0
De stoeterij wordt steeds internationaler. Nu weer gauw 'de fans' er weer van overtuigen, dat Ajax een voetbalclub is. De aandeelhouders begrijpen inmiddels, dat het om de poppetjes gaat en niet om het spel. Op naar weer een uitschieter van € 25,- plus.
leek2018
1
Ajax is toch een Joodse club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
phar-truc
0
[Modbreak IEX: Gelieve dit soort extreme stereotypering achterwege te laten, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
mok
0
Er komen zoveel goede spelers uit het Midden Oosten, dit is een briljante stap. Het is daar altijd voetbalweer en misschien hebben ze goede ideeën over de perfecte grasmat. En als dat allemaal tegenvalt hebben ze vast wel wat arbeidskrachten die ze over kunnen vliegen. Schijnt dat ze weinig kosten en nauwelijks onderdak nodig hebben.
phar-truc
0
leg mij uit wat er een extreme stereotypering was of zwijg voor altijd moderator.
Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en let wel; ik bewonder joden en ja , ze hebben specifieke eigenschappen
Laatste waarschuwing impliceert dat er al eerder een waarschuwing is geweest. Alleen welke? Of een een klein beetje in de war?
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.