Strukton en BAM aan slag voor TenneT

Gepubliceerd op 10 januari 2020 13:18 | Reacties: 3 | Onderwerpen: energie 

BAM (15 jan)

1,809 0,000 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Netbeheerder TenneT heeft de civiele werkzaamheden voor de aanleg van de 380 kV-hoogspanningsverbinding Eemshaven-Vierverlaten gegund aan BAM Infra Nederland en aan een consortium van Mobilis en Strukton Civiel. Dat maakte TenneT bekend, zonder financiële details over de opdracht te vermelden.

De aannemers voeren ieder de helft van het werk uit. BAM verzorgt het traject ten westen van het Boterdiep (van Vierverlaten tot aan Bedum) en het consortium Mobilis/Strukton ten oosten hiervan (het traject van Bedum tot Eemshaven). De opdracht omvat het aanleggen van werkwegen, werkterreinen en funderingen voor de 120 masten en het cultuurtechnisch herstel van gronden na ingebruikname van de hoogspanningsverbinding. De eerste werkzaamheden starten naar verwachting in maart van dit jaar.

3 Posts
[verwijderd]
0
weer een fraaie opdracht. Bam = het meest ondergewaardeerd aandeel. De huidige koers is de resultante van shorters; deze zoeken en masse de uitgang om te voorkomen dat zij financieel volledig onderuit gaan.
IkWilVanIEXAf
0
Een mooie opdracht maar [verwijderd] of de lage waardering van BAM door shorters veroorzaakt wordt zet ik wel vraagtekens. Kan het meespelen dat het vertrouwen in dit aandeel is gezakt door alle miscalculatie's zowel aan de financiële als aan de constructieve kant. Er was toch altijd wel wat aan de hand.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.