ABN AMRO steekt via ETF geld in NorSun | DeBeurs.nl

ABN AMRO steekt via ETF geld in NorSun

Gepubliceerd op 11 jun 2019 om 11:34 | Reacties: 2 | Onderwerpen: banken 

ABN AMRO BANK N.V. (17:35)

16,650 +0,150 (+0,91%)

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO steekt via zijn Energy Transition Fund (ETF) geld in het Noorse NorSun. Dat bedrijf ontwikkelt en produceert onderdelen voor zonnecellen die voornamelijk worden gebruikt in zonnepanelen.

NorSun was op zoek naar investeerders om daarmee zijn productiecapaciteit uit te breiden en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Samen met investeerder Nysnø wordt ETF een van de grotere aandeelhouders van de Noren. Hoeveel ETF uiteindelijk investeert in NorSun is niet bekend.

ABN AMRO biedt bedrijven die actief zijn in de energietransitie via ETF de mogelijkheid om risicodragend kapitaal aan te trekken en verdere groei te realiseren. Doorgaans gaat het om investeringen tussen de 10 miljoen en 25 miljoen euro.

2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Peak
0
Wat een droevig berichtje. Als je daarmee als toonaangevende wereldspeler je in de kijker moet spelen. Deze bank staat op verkopen wat mij betreft. Haarfijn blijkt nu hoe de particuliere dienstverleningstak eigenlijk altijd al heeft geleund op de zakenbank tak. Waardeloze managers daar, nou ja dat klinkt een beetje te negatief. Laten we zeggen wat een hulpbehoevend volk, die managementlaag bij particulieren. Als je het zo zegt valt er nog wat aan te verdienen. Met "personal coaching" bijvoorbeeld waar men zo druk mee is. Worden ze eindelijk eens zelf voor de gek gehouden door hun coach in plaats van hun arme klanten.
Het management van een gemiddelde carnavals vereninging krijgt in korte tijd echt veeel meer voor elkaar hoor !. Want ja, bezieling he?
Aad ruts
0
Ik heb al maanden geleden over Abn gezegt doe wat of gaat thee drinken met je vrouw thuis aan een mak schaap hebben we niets maar een Ceo met de uitstraling van een zwart schaap Ceo met geen visie hebben we al genoeg lopen op de beurs ,post,Unilever, enz
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.