'Wanbetaling klant oorzaak problemen TCP' | DeBeurs.nl

'Wanbetaling klant oorzaak problemen TCP'

Gepubliceerd op 20 aug 2019 om 07:54 | Reacties: 4

ING (13:28)

9,889 +0,058 (+0,59%)

AMSTERDAM (AFN) - Flexmakelaar TCP, die in het nieuws kwam omdat het bedrijf flexmedewerkers van ING niet meer kon betalen, is in de problemen geraakt omdat een andere klant niet betaalde. DeGraaf Contracting en moederbedrijf Luxal lieten sinds midden vorig jaar voor miljoenen aan rekeningen onbetaald, schrijft Het Financieele Dagblad.

DeGraaf Contracting en Luxal werden eind juli door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot betaling van in totaal 5,3 miljoen euro. TCP had sinds juni zzp'ers voor de bedrijven gedetacheerd bij bouwbedrijven als Strukton en BAM.

TCP vroeg eind vorige week uitstel van betaling aan. Dat deed het bedrijf volgens eigenaar Evert van der Weijden om "rust te creëren in een storm". TCP heeft naar eigen zeggen bijna 7 miljoen euro tegoed van DeGraaf.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Eugen III
0
sterk staatje debiteurenmanagement van vd Weijden. Wacht gewoon een jaar tot er miljoenen achterstand is ontstaan en zijn eigen bedrijf omvalt
zonnedaal
0
Zal waarschijnlijk pas betaald worden, wanneer iemand het hoofd van een paard in z'n bed vindt. Maffia.
deniro1969
0
Erg fijn ook voor al de ING ZZP-ers die gecontracteerd zijn via TCP. Die wachten nog steeds op de betaling van hun juni factuur. En ING heeft TCP al betaald.
Bowski
0
ING zal nu wel snel resultaat boeken bij het screenen van die dubieuze rekeninghouders...!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.