Vastned komt eerder met strategische update

Gepubliceerd op 21 mei 2020 08:22 | Reacties: 4

Vastned (25 sep)

22,100 +0,250 (+1,14%)

AMSTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Vastned zal zijn strategische update eerder publiceren. Het winkellandschap verandert en de coronacrisis heeft deze ontwikkeling versneld. Daarom vinden de directie en de commissarissen van de onderneming het belangrijk om niet te wachten met de update van de strategie en hebben ze besloten het proces "naar voren te halen".

Het was de bedoeling dat de strategie-update van Vastned "volgend jaar" zou plaatsvinden. Dat zal nu zijn tijdens de publicatie van de jaarcijfers over 2020, in februari volgend jaar.

De huidige strategie van Vastned begon in 2017 en het bedrijf richt zich steeds nadrukkelijker op groei van zogeheten high street assets in Amsterdam, Antwerpen, Parijs en Madrid.

4 Posts
Moneyball
0
Het zou ‘volgend jaar’ worden en wordt nu ‘februari volgend jaar’. En dat noemt men ‘naar voren halen’? Schiet mij maar lek...

Vanwege Corona.....lijkt me dat alsnog bijna een jaar de tijd de tijd nemen niet echt van urgentie getuigd.
am1993
0
Vergeet niet dat CEO en CFO jaarlijks meer dan 2 miljoen schuiven. Voor een fonds dat totaal niets doet aan aandeelhouderswaarde. Blij dat ik er dik in de € 20 uitgestapt ben. Die boodschap past prima bij hun gebrek aan visie.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.