'Cijfers Van Lanschot Kempen positief'

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 09:57 | Reacties: 3

Van Lanschot Kempen NV (17:07)

21,600 +0,150 (+0,70%)

AMSTERDAM (AFN) - De cijfers van vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen over het tweede kwartaal en de eerste helft van dit jaar vallen positief uit. Dat melden analisten van ING in een reactie. De prestaties waren beter dan de bank had verwacht, geholpen door kostenbesparingen.

De nettowinst in het tweede kwartaal bedroeg bijna 20 miljoen euro. ING had hier op ruim 13 miljoen euro gerekend. Over de eerste zes maanden was de winst 9,5 miljoen euro, in verband met een verlies van 10,5 miljoen euro in het eerste kwartaal. ING stelt dat er sprake was van goede kostencontrole bij Van Lanschot Kempen.

Het advies voor Van Lanschot Kempen staat bij ING op buy, met een koersdoel van 23 euro. Het aandeel noteerde woensdag omstreeks 09.40 uur een plus van 3,3 procent op 17,18 euro.

4 Posts
Porscheknakker Graat
0
Cijfers goed, maar geen uit te betalen dividend dit jaar. Daarom gaat de koers niet als een speer omhoog. Grote fout van VLK dat zij de oren laat hangen naar die nietsnutten van de ECB en DNB.
Kees1
0
quote:

Dagelijkse Kost schreef op 26 augustus 2020 11:19:


Cijfers goed, maar geen uit te betalen dividend dit jaar. Daarom gaat de koers niet als een speer omhoog. Grote fout van VLK dat zij de oren laat hangen naar die nietsnutten van de ECB en DNB.


VLK zal wel moeten. DNB/ECB is de baas en stelt de regels vast. Wanneer je die als bank niet volgt heb je een groot probleem.
Het heet misschien advies. In het gewone spraakgebruik kun je een advies negeren.
Bij het bankentoezicht is een advies gelijk aan een bevel.
Censuurasshole
0
Paar mln resultaat en ze liggen hier al te lullen over superdividend. Van Lanschot is in mijn ogen gewoon een kleine kotsbank.
drooglegging
0
Volgens mij staat er al >7,000 euro dividend klaar, per aandeel he!
Is het een idee dat de Nl-grootbanken aparte noteringen gaan aanvragen voor de gereserveerde dividend bedragen? de ECB buitenspel zetten dus?

Natuurlijk is van Lanshot niets anders dan een hedge-club voor "members only"(lees: Brabantse keuterboertjes, tweede hands auto-dealers en part-time sexwerkers)

Je wil niet weten wat er in dat torentje in Den Bosch dagelijks voorbij komt....
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.