Aandeelhouders ING keuren benoemingen goed

Gepubliceerd op 29 april 2020 06:14 | Reacties: 3

ING (03 jul)

6,427 -0,022 (-0,34%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandeelhouders van ING hebben hun fiat gegeven aan de benoemingen van Herman Hulst, Harold Naus en Juan Colombás als commissaris. Ze deden dat tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de bank. Hulst en Naus treden met onmiddellijke ingang toe tot de toezichtsraad, Colombás doet dat per 1 oktober.

Eric Boyer de la Giroday en Hermann-Josef Lamberti zijn sinds de aandeelhoudersvergadering geen commissaris meer bij ING. Robert Reibestein was al op 1 januari teruggetreden.

Alle andere agendapunten werden ook aangenomen tijdens de vergadering. Die werd vanwege de coronacrisis grotendeels digitaal afgewerkt.

3 Posts
drooglegging
1
Nog dank aan de heer Vreeke voor de opbouwende vragen, het was een gezellige middag met een glansrol voor de heer Wijers(zongebruind, glimmend van trots, ravenzwart haar)
Ook de CRO kwam met geruststellende woorden..."bij de kwartaal rapportage komen we daar verder op terug"

De gespreide groei van het klantenbestand over 2019 was robuust en indrukwekkend.
Ruim 30 minuten uitleg over het milieu en groene investeringen, het leek wel een Greenpeace "Love the world" bijeenkomst.

Mevrouw Verhagen(waar zijn haar krullen gebleven) gaf gedegen uitleg over de wiskundige formules hoe de loonstroken worden opgebouwd(remuneration), de peergroup(appetite for distruction) verzacht uiteindelijk alles.
De scrap-ratio was ook in orde.

Alles werd op >95% goedgekeurd, Wijers: "dan dank dank, wederom dank hiervoor, gefeliciteerd"

Zelfs meneer Breukink kreeg rehabilitatie(was vorige vergadering vergeten), mooi woorden voor medewerkers die het bedrijf gaan verlaten...

Tot vrijdag 8 mei voor de kwartaalrapportage...
Pechorin
0
Yep, prima

Wel lachen natuurlijk dat Verhagen in RvC zit - alsof zij weet hoe een business te groeien..
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.