Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

uitbraak!

7 Posts
[verwijderd]
0
ordina ondervond toch wat weerstand na de presentatie van de goede cijfers, maar lijkt vandaag daar doorheen te breken. het lijkt erop dat we een ritje naar boven gaan maken :)

zijn er trouwens nog mensen op dit forum actief die ordina goed volgen en een koersdoel in gedachte hebben?

groet jeroen
[verwijderd]
0
Ik volg het aandeel al lang. Ben nu pas ingestapt omdat het hard kan gaan als de markt iets aantrekt bij dit soort bedrijven. Zelf geven ze aan dat de markt voor hun aantrekt. Dan wil ik er bij zijn. Voor een wat langere tijd.
Marc.
[verwijderd]
0
idd Marc,

bedrijven als ordina zijn net als uitzendbureau's vroegcyclisch (en lopen vooruit op economisch herstel). als het immers beter lijkt te gaan, kun je als bedrijf beter ordina inhuren om op te schalen, dan dat je zelf nieuwe mensen aantrekt. als het verwachte herstel dan toch niet doorgaat is het risico kleiner (dan zit je niet met de mensen die je net hebt aangenomen). om die reden waren IT-bedrijven in Q2 al fors bezig nieuwe mensen aan te trekken. en dat is een sterke indicator dat het aantrekt.

overigens maak ik me over ordina geen zorgen. ordina is gezond en kan juist in periode van zwakte profiteren daar een paar geslaagde overnames te plegen. ze hebben bovendien hun orderportefeuille aangevuld, dus dat komt echt wel goed.

dat het hard kan gaan is ook een nadeel. alhoewel ik zelf wel weerstandniveau's op 8,20 en 8,60 had staan, durfde ik daar toch niet goed tussen te traden. ben bang dat ik de sprong dan net ga missen. en dat is het risico niet waard denk ik.

gr jeroen
[verwijderd]
0
Traden zou ik ook niet doen, LogicaCMG zoekt ook al weer 500 mensen.
Blijkbaar kunnen ze die wegzetten. Als Ordina eenmaal volgeboekt is gaan de marge's ook omhoog en gaatie ineens heel hard, denk ik tenminste.
Vandaag goed begin?
Marc.
[verwijderd]
0
Aandeel is nu weer boven de €9,- gesloten. Het ziet er goed uit voor de lange termijn. Ik hou ze toch minimaal een jaar vast.
Stijging kan hard gaan en lang aanhouden als de marge's stijgen en en ze volgeboekt zijn. Wel zijn ze nu even aan het investeren in de banksector.
Dit kan echter ook heel voordelig uitpakken als ze ook hier extra orders gaan binnenhalen en de grootste kosten al gemaakt zijn.
Marc.
Erik
0
[verwijderd]
0
Het gaat nu wel heel hard met de koers, met de €10,- in het vizier lijkt het mij nu te hard gaan. Pas na de volgende cijfers verder omhoog?
Ik schrijf even wat call's op €10,- op een gedeelte van mijn aandelen.
Marc.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront