Gaussin « Terug naar discussie overzicht

Gaussin 2019

1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Vaak wel
0
Bruine velden zijn de bestaande infrastructuren die het grootste deel van de markt vertegenwoordigen. De conversie naar de automatisering van deze havens is moeilijk gezien de onmisbare stopzetting van de operaties voor de installatie van transponders in het bijzonder en de lage productiviteit van de transponder navigatie.
------

Goedemorgen Kneut,

Mij bekruipt het gevoel dat de uitrol van 5g netwerken wereldwijd, pas echt kassa voor Gaussin en concurrenten gaat opleveren. Net zo goed dat IOT pas (goed) kan werken op 5G, geldt dat ook voor Gaussins automatische voertuigen. Alle apparaten praten straks met elkaar, op een ongelooflijk snelle en efficiënte manier, dat is wat IOT doet.

Hopelijk wordt 2020 het jaar van 5G. Het zal toch ook haast wel moeten. De halve en hele zelfrijdende auto's op de weg hebben het ook nodig. Er zit druk achter vanuit het bedrijfsleven. Hoeveel druk er vanuit de overheden is weet ik niet. Misschien vinden die het nog ongemakkelijk en lastig en zijn ze nog midden in gesprekken over wel of geen Huawei ( = grote speler in 5G), juridische aansprakelijkheid bij ongevallen met zelfrijdende auto's etc.
-------------

De AIV-revolutie beantwoordt aan het probleem van de exploitanten die de stap willen zetten om het horizontale goederenvervoer te automatiseren, maar die werden belemmerd door het gebrek aan betrouwbare, veilige en efficiënte technologie op de markt.
symbol
0
Heeft iemand enig idee wat er met europlasma gebeurd, ze hadden toch op 12/04 iets moeten publiceren
Hangyodon
0
www.zonebourse.com/GAUSSIN-44995138/a...

Gaussin: GAUSSIN kondigt aan dat het exclusieve onderhandelingen met de aandeelhouders van METALLIANCE is aangegaan om het meerderheidsblok te kopen om 95,74% van zijn aandelenkapitaal te bereiken
kneut
1
Heb een stukje vertaald, klinkt goed:
Gaussin: GAUSSIN kondigt aan dat zij heeft gesloten in exclusieve onderhandelingen met de aandeelhouders van METALLIANCE met het oog op de overname van het meerderheids blok te bereiken 95,74% van haar kapitaal 0 16/04/2019 | 17:50
GAUSSIN Manugistique (EURONEXT GROWTH FR0010342329) kondigt aan dat zij exclusieve onderhandelingen heeft gesloten met de directeuren van METALLIANCE voor de overname van het meerderheids blok van 51,42% dat zij in het kapitaal van de vennootschap bezitten. Reeds een aandeelhouder van METALLIANCE 44,32% sinds 2008, zal GAUSSIN 95,74% van het kapitaal aan het eind van de transactie houden.
Het bedrijf METALLIANCE, omzet van 27,45 M € in 2018, stijgt met 13,57%
Opgericht in 1923 en genoteerd op Euronext Access sinds 2008, METALLIANCE (www.metalliance-tsi.com) is een leider in logistieke apparatuur voor de bouw van tunnels, evenals de spoor-en wegwerkzaamheden sector, met een belangrijk netwerk van internationale distributie. Daarnaast heeft het bedrijf sterke capaciteiten in R&D, engineering kantoren, mechano-gelaste productie en assemblage. METALLIANCE bereikte een omzet van 24,17 M € in 2017 en genereerde een bruto exploitatieoverschot van bijna €1,9 M. Het beschikbare contante geld bedroeg 4,8 M € aan het eind van december 2017. In 2018 steeg de omzet van 13,57% naar 27,45 M € (de jaarresultaten zullen op 23 april, 2018 na de uitwisseling) worden gepubliceerd. METALLIANCE heeft bijna 120 medewerkers en heeft een overheersend aandeel in haar export activiteiten.
Met 7 erkende merken en meer dan 700 voertuigen in bedrijf wereldwijd biedt METALLIANCE op maat gemaakte en innovatieve oplossingen in Europa, Rusland, de VS en het Midden-Oosten via haar netwerk van 10 distributeurs. Het bedrijf is met name de uitvinder van de band trein en de multi-service voertuig, gebruikt voor de bouw en renovatie van tunnels. Bijvoorbeeld, METALLIANCE heeft geplaatst apparatuur voor de werken van de Metro's van Londen, Los Angeles, San Francisco, Sao Paulo, Caïro en Sydney en is momenteel aanwezig op de sites van de toekomstige metro van de grote Parijs met in het bijzonder de treinen op volledige Elec banden.
De huidige bestuurders van METALLIANCE zal blijven aan het roer van de onderneming voor een minimum van 4 jaar om haar ontwikkeling voort te zetten.
(Foto, zie PDF-versie)
Treinen op banden vervaardigd door Metalliance Company
Verandering in de grootte van Groupe GAUSSIN, ongeveer 50 M € omzet in 2020 *
Aan het einde van deze acquisitie zouden de cijfers van METALLIANCE worden geconsolideerd in de GAUSSIN groep. De nieuwe groep vormde ongeveer 50 M € omzet in 2020 en telt bijna 200 getalenteerde medewerkers met een strategie van wereldwijde distributie van haar producten op 5 assen: havens, luchthavens, logistiek, Underground en People Mobility , te worden toegevoegd aan de openbare werken apparatuur (ondergrondse, wegenbouw, bestrating van wegen en steengroeven), met een sterke expertise op batterijen, waterstof en autonome voertuig AGV.
De financiering van deze acquisitie operatie is al verzekerd. Het bedrag van de transactie en de betalingsvoorwaarden zijn vertrouwelijk.
Sterke synergie met GAUSSIN
De toenadering tussen GAUSSIN en METALLIANCE, zodra effectief, zou de realisatie van sterke synergieën op de markten van mobiele apparatuur en rond de technologieën van elektrische batterijen en autonome voertuigen, om de aanwezigheid te versterken op en de industriële capaciteiten van de twee bedrijven te ontwikkelen en te optimaliseren. GAUSSIN en METALLIANCE presenteren een grote complementariteit van de knowhow, de middelen van studie en realisatie.

(foto, zie PDF-versie)
Multi-service voertuig vervaardigd door het bedrijf METALLIANCE
Voor GAUSSIN zal deze acquisitie haargroei strategie versterken door middel van de bijdrage van iconische merken aan de winstgevendheid die al vele jaren wordt vastgesteld en haar in staat stellen haar gamma van voertuigen voor de logistieke en industriële sites aan te vullen (ATM® ), Port (APM 75T LMP®, AGV PERFORMANCE®, AIV REVOLUTION®), luchthaven (autonome luchthaven transporteur, luchthaven tanker transporteur) en personenvervoer (volledige ELEC-autonome bus) door een reeks machines bestemd voor de grote bouwplaatsen van de infrastructuur.
In de afgelopen maanden heeft GAUSSIN gesmeed strategische partnerschappen met grote mondiale spelers om de commerciële penetratie te versnellen: Siemens Postal, perceel & Airport Logistics in de luchthaven gebied, Bollore havens en ST Engineering in het veld haven, en Bluebus (Bollore) voor mobiliteit.
(Foto, zie PDF-versie)
AGV PERFORMANCE® Full Elec van het bedrijf GAUSSIN
De sluiting van deze operatie is afhankelijk van de voorafgaande raadpleging van de representatieve organen van het personeel van de twee vennootschappen, alsmede de gebruikelijke wettelijke, regelgevende, juridische en financiële goedkeuringen. Onder deze bezwaren wordt de afronding ervan verwacht
kneut
0
Publicatie van de rekeningen: 30 april 2019
Presentatie van de nieuwe AIV REVOLUTION® uitgerust met
ADV® systeem "autonome rijden VASCO"
bij de terminal van Dover: 15 mei 2019
Vavtech Paris van 16 tot 18 mei 2019
TOC Europe Rotterdam van 18 tot 20 juni 2019
kneut
0
Morgen laatste kans om in te springen denk ik ?
We gaan dik door de 0,40 mark my words
kneut
0
gewoon bij DE Giro staat op 11 euro

Product Metalliance
ISIN FR0010492181
Symbool/ISIN MLETA
Beurs Euronext Paris
kneut
0
[verwijderd]
0
Ach we zien wel heb een cent hoger gezet, eigenlijk te laat en we wisten het dat dit ging komen.....maar ik heb er nog....!
symbol
0
Vaak wel
0
Bedankt Kneut voor het vertalen. Ab.

Wel zonde van jullie geld; hebben jullie echt op 29 en 35 cent bijgekocht vandaag?

Ik ga ook bijkopen maar nog even de kat uit de boom de komende uren. Heb toen op 36 cent gekocht in de opwinding, zonde.
jansQ
0
Goedemorgen allen ! komen nu toch wel goede berichten en gezien de samenwerkingen en de know how van dit bedrijf zullen er mijn inziens steeds meer goede berichten komen, het is wachten op een echt hele grote order want de kleine orders doen niet zo veel met de koers maar zullen straks wel in de cijfers te zien zijn.
1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 mei 2024 17:35
Koers 0,242
Verschil -0,006 (-2,22%)
Hoog 0,249
Laag 0,241
Volume 29.081
Volume gemiddeld 116.088
Volume gisteren 169.819

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront