Gaussin « Terug naar discussie overzicht

Gaussin 2020

1.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
Brabo
0
quote:

kneut schreef op 16 oktober 2020 09:52:

Mooi stuk Brabo...alleen de onderste link werkt niet
voor jou: www.boursorama.com/bourse/forum/1rPAL...
Succes
0
Manipulatie is weer geheel terug - algoritmes- (van hoogstwaarschijnlijk een shortpartij) die de koers jaren liet dalen heeft afgelopen dagen weer de overhand.
Werd bv zonet blok van 40K in de laat gezet ... even wachten of men er onder gaat zitten - want er zijn altijd mensen die dan schrikken & verkopen... en bij vraag blok weer snel weghalen ...

Als er geen nieuws komt de komende tijd zal de koers ook -helaas- weer gaan dalen ... maar op LT (weken, maanden, etc) ziet eea er goed uit !!
Dus geduld hebben.

Succes allen!
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Ik zit er aan te denken om al mijn geld weer uit dit aandeel te halen in afwachting op een corona dip zoals die van Maart, zodat ik daarna een sterkere positie kan innemen
[verwijderd]
1
quote:

Mits schreef op 16 oktober 2020 14:13:

Ik zit er aan te denken om al mijn geld weer uit dit aandeel te halen in afwachting op een corona dip zoals die van Maart, zodat ik daarna een sterkere positie kan innemen
als je daar maar geen spijt van krijgt.
Ik heb zojuist nog bijgekocht.
[verwijderd]
1
quote:

Mits schreef op 16 oktober 2020 14:13:

Ik zit er aan te denken om al mijn geld weer uit dit aandeel te halen in afwachting op een corona dip zoals die van Maart, zodat ik daarna een sterkere positie kan innemen
Kan je dat niet beter op de 8 doen?
[verwijderd]
0
quote:

Bones schreef op 16 oktober 2020 15:29:

[...]

Kan je dat niet beter op de 8 doen?
Misschien is dat inderdaad beter. Ik heb een voorgevoel dat we nog een soort dip als die van in Maart gaan krijgen op de korte termijn.
[verwijderd]
0
Ter overweging: Gaussin is nu juist een soort 'Covid-aandeel' geworden, het bedrijf lift juist mee op de nieuwe werkelijkheid (elektrisch rijden, zonder bestuurder, duurzaamheid, waterstof). Ook de overheids subsidies in Frankrijk voor dit soort bedrijven niet vergeten. Ik snap overigens iedereen die baalt van de enorme dips, het is een echte rollercoaster....

Hier nog de inhoud van de AV a.s. maandag (google vertaald) :
Wijziging van de uitoefenprijs van de BSAR en 2016 BSA NCGAUSSIN Opgeroepen voor 19 oktober 2020 de algemene vergaderingen (i) om 13.00 uur voor houders van Aflosbare Aandelen Warrants (BSAR) uitgegeven in november 2013 en (ii) om 13.30 uur. In juli 2016 uitgegeven warrants op aandelen (BSA-2016NC) die in Héricourt zullen worden gehouden vóór de algemene vergadering van aandeelhouders van GAUSSIN, gezien het verstrijken van de BSAR en BSA-2016NC en de evolutie van de aandelenkoers van het bedrijf in de afgelopen maanden, wil het bedrijf de uitoefening van BSAR's en BSA-2016NC voor een langere periode toestaan ??en hun uitoefenprijs wijzigen om ze dus consistenter te maken , wat het ook mogelijk zal maken om het eigen vermogen van de Vennootschap te versterken

2 / 3Indien de besluiten worden genomen, zal de inschrijvingsprijs voor het nieuwe GAUSSIN-aandeel verbonden aan elke warrant nu 3,75 euro bedragen, in plaats van 4,50 euro voorheen. De forcing clausule van de BSAR kan nu worden geïmplementeerd vanaf 4,50 euro, ofwel 120% van de uitoefenprijs, in plaats van 5,40 euro voorheen. -Aantal BSAR's dat nog moet worden uitgeoefend vanaf 30 juni 2020: 3.174.902 BSARs- Aantal BSA-2016NC dat nog moet worden uitgeoefend op 30 juni 2020: 5.000.000 BSA-2016NC.De oproeping voor de bijzondere algemene vergadering van BSAR-houders werd gepubliceerd in het Bulletin des Annonces Légales Obligatoires (BALO) op 14 september 2020. De oproeping tot het bijwonen van de bijzondere algemene vergadering van houders van BSA-2016NC werd gepubliceerd in de Bulletindes Annonces Légales Obligatoires (BALO) op 14 september 2020. Het kan hier geraadpleegd worden. De waardering van de verschillende warrants was het onderwerp van een rapport door een onafhankelijke expert Komende vergaderingen Buitengewone Algemene Vergadering op 19 oktober 2020 Vergaderingen van BSAR en BSA-2016NC houders op 19 oktober 2020 Tentoonstelling "Hydrogen Business for Climate" in Belfort: 13 en 14 januari 2021

p.s. zou dit nou negatief of positief voor de koers zijn ?
Succes
2
Ben ook even in dit BSAR verhaal gedoken en wat ik tot heden kan vinden is dat het zeker niet negatief is voor het bedrijf (en/of aandeelhouder).

Momenteel staat de prijs van een BSAR op +/-0,5 euro, wat overeenkomt met:
-in geval van uitoefening- een koers van ongeveer 9,50 euro (10x0,5 + 4,50) - huidige situatie (tot nov2020)!
-in geval van uitoefening- een koers van ongeveer 8,75 euro (10x0,5 + 3,75) - na wijziging en verlenging van uitoefeningstermijn (t/m 2023).

De opbrengt gaat bij uitoefening naar het bedrijf (dus meer kapitaal) en tevens wordt de free float verlaagd naar rato (geen verwatering bestaande aandeelhouders).

Dus al met al zal het hoogstwaarschijnlijk geen grote impact hebben!
Meer een manier om trouwe aandeelhouders te binden en te belonen (wellicht zelfs familie).

Dus de BSAR houders zijn gebaad bij hoge/hogere koersen en daar men denkt dat dit in de komende drie jaar wel zal lukken, wordt de uitoefentermijn navenant verlengd.

Succes allen!
bodem
0
Gaussin lanceert op waterstof
GEPUBLICEERD OP 17-10-2020 OM 16:15 uur

Frans Gaussin (200 medewerkers, 45 miljoen euro omzet), gespecialiseerd in het ontwerp en de montage van voertuigen voor logistiek en bij het hanteren, komt in waterstof terecht.

Op 6 oktober presenteerde hij in Héricourt (Haute-Saône), waar het hoofdkantoor is gevestigd, twee waterstofvoertuigen: de ATM-H2, gebruikt voor transport in logistieke centra, en de APM-H2, gemobiliseerd voor haven vervoer.

Ze zullen volgens de planning respectievelijk in maart en juni 2021 op de markt worden gebracht en zijn het resultaat van acht jaar onderzoek, met name met het CEA-laboratorium dat zich toelegt op duurzame energie, Liten.

De voertuigtanks worden geleverd door autoleverancier Faurecia, die ze ongeveer vijftien kilometer verderop in Bavans (Doubs) produceert. Gaussin is van plan om al zijn voertuigen tegen de tweede helft van 2021 om te bouwen naar een waterstofversie en rekent op de montage in Héricourt van 200.000 voertuigen in de komende tien jaar.
[verwijderd]
0
@ Succes: hartelijk dank voor je uitvoerige uitleg, lastige materie maar nu begrijp ik het beter. Zou dit ook de verklaring zijn voor de 9,91 die investors hebben betaald? Denk je dat er wel verwatering zal zijn, of is dat niet relevant?
Nou dan gaan we het i.d.d. wel zien, ik hoop dat de koers weer naar de 8 mag gaan herstellen, veel succes de komende week!
bodem
0
Dit is een aandeel op lange termijn, dit aandeel moet je tijd geven dit staat in z'n kinderschoenen, terwijl ik nu al serieus benieuwd ben: waar staan we eind 2021, misschien wel stalen zenuwen hebben om eraf te blijven en niet te verkopen rond de 10 euro....dus afspraak eind volgend jaar.
[verwijderd]
3
13 oktober 2020 ? Florian Söllner (Hot Stock Report)
De meest exotische hotstick van Europa: Elon Musk, Hyperloop, waterstof en e-mobility

Er zijn ook exotische en opwindende insider-tips in Europa. Het Franse Gaussin ontwikkelt zich van een muurbloempje op de beurs tot een dynamische hotstock: de small cap is binnen twee weken meer dan verdubbeld. Reden: nieuwe waterstoffantasie.

Voertuigen voor logistiek zijn als nooit tevoren in trek, vooral in het e-commerce boomjaar 2020. De levering van twee volledig elektrische voertuigen voor het verplaatsen van containers in de Afrikaanse haven Abidjan werd onlangs gemeld. De klant zou "aanzienlijke kostenbesparingen" zien, zowel bij gebruik als bij onderhoud.
De omzet van het bedrijf is nog steeds laag. Maar eind juni was de orderportefeuille meer dan verdubbeld van 42 miljoen euro tot 90 miljoen euro recentelijk. Omdat Gaussin innovatief is en bijvoorbeeld een powerback biedt die op waterstof kan worden bediend.

Kans voor waterstof

En het wordt nog beter. Oprichter Christophe Gaussin heeft erkend: “De waterstofindustrie komt in een stroomversnelling.” Daarom presenteerde Gaussin een paar dagen geleden de twee waterstofvoertuigen ATM-H2 en APM-H2. Ze worden gebruikt in logistieke centra en haventerminals. Terwijl bestelwagens op batterijen bij het laadstation moeten staan, is het "grote concurrentievoordeel" dat de voertuigen van Gaussin twaalf uur werken zonder te tanken dankzij vijf kilo waterstof aan boord.

Maar dat is niet alles: in augustus verwierf Musk-geïnspireerde Hyperloop Transportation Technologies een belang in Gaussin tegen een prijs van EUR 9,91 per aandeel.

In het Hot Stock Report van AANDEELHOUDERS werd het papier vier weken geleden in het groene depot 2030 opgenomen. Het voordeel voor lezers is maximaal 140 procent. We zijn net in contact gekomen met Gaussin: de oprichter heeft een visie voor Gaussin genoemd die op de lange termijn veel potentieel zou betekenen voor de hot stick.
Nieuwe transacties

Lees alle details in de volgende uitgave van het Hot Stock Report. Deze week wordt ook een nieuwe voorraad toegevoegd met een vergelijkbare ommekeerdynamiek als Gaussin. Het groene depot 2030 vertrouwt al heel vroeg op trends en voorraden en behaalde alleen al in 2020 een prestatie van 70 procent. En de groene revolutie 2030 is nog maar net begonnen: activeer hem gewoon hier en ontvang vanaf nu alle transacties exclusief per e-mail en sms.

google vertaling, bron www.deraktionaer.de/artikel/aktien/de...
[verwijderd]
0
Zie dat de koers bsar ineens 21% omhoog schiet en vette bied. Net voor de AV ...
Volgens mij positief teken voor de aandelen koers.

www.boursorama.com/bourse/actions/bon...
[verwijderd]
1
quote:

Bones schreef op 16 oktober 2020 15:29:

[...]

Kan je dat niet beter op de 8 doen?
Heb je een AB gegeven omdat ik mede door jou hier nog steeds in zit. Toch weer een stukje winst te pakken
Succes
0
Velen willen nog voor eind van dag stukken kopen ... MKT up net voor eind van de dag!
Mss nieuws?

Succes allen!
[verwijderd]
0
Mensen, hebben jullie die eindveiling gezien? WOW! Wat een schitterende dag toch weer. Kennelijk is de AV goed gevallen. Ikzelf had nog wat zwaar verlies leidende Shell's staan, heb daarvan de helft omgeruild voor Gaussin, onder de 7, best een gok, ik weet het maar schat in dat dit meer rendement gaat opleveren dan het 'dode' geld bij Shell. Vanavond nog op zoek naar info over de AV.
1.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 0,236
Verschil -0,008 (-3,28%)
Hoog 0,244
Laag 0,236
Volume 46.665
Volume gemiddeld 142.256
Volume gisteren 36.071

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront