GeoJunxion « Terug naar discussie overzicht

GeoJunxion - 2023: oerend hard over de kop?

586 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
PinkPanther
0
Volgende week, maandag 9 oktober, is de algemene aandeelhouders vergadering. Iemand een idee van de agendapunten?
DeZwarteRidder
0
quote:

lapins schreef op 2 oktober 2023 12:19:

Ik gok dat een van de punten de accountant is .
Ik denk het niet, want er is geen accountant om over te stemmen.
maci
0
quote:

PinkPanther schreef op 2 oktober 2023 11:57:

Volgende week, maandag 9 oktober, is de algemene aandeelhouders vergadering. Iemand een idee van de agendapunten?
Nee, want die zijn er (nog) niet.

AAV is @ 21 november.
maci
1
Zeker lapins, hier is het:

Capelle aan den IJssel, Nederland, 9 Oktober 2023 - GeoJunxion publiceert vandaag de oproep en agenda voor de jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering van 2023, die op 21 november 2023 zal worden gehouden.

De oproep inclusief de agenda en de vergaderstukken zijn beschikbaar op de GeoJunxion website.

OPROEP TOT HET BIJWONEN VAN DE
JAARVERGADERING 2023 VAN AANDEELHOUERS VAN GEOJUNXION NV

GeoJunxion N.V. (GOJXN.AS) nodigt haar aandeelhouders uit voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op dinsdag 21 november 2023 om 10.00 uur (CET). Deze zal gehouden als een hybride vergadering, "online en persoonlijk", en zal worden georganiseerd vanuit het kantoor van GeoJunxion in Capelle a/d IJssel 2909 LC, Rivium Quadrant 75, 9e verdieping.

GeoJunxion biedt haar aandeelhouders twee opties om de vergadering bij te wonen: online, via het live Microsoft Teams Webinar, of persoonlijk. In beide gevallen is registratie verplicht. GeoJunxion raadt al haar aandeelhouders aan om uiterlijk 14 november 2023 om 17:00 uur (CET) hun steminstructies door te geven via het stemformulier. Instructies over hoe te registreren, bij volmacht te stemmen en het webinar bij te wonen worden verder in dit oproepingsbericht beschreven.

Aandeelhouders die de AVA online willen bijwonen, moeten vóór de vergadering (uiterlijk 14 november 2023) het stemformulier gebruiken en de steminstructies geven.

Aandeelhouders die de vergadering persoonlijk willen bijwonen, zijn vanaf 9.30 uur welkom op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Aandeelhouders die persoonlijk aanwezig zijn, kunnen hun stem uitbrengen tijdens de vergadering, maar zij kunnen hun steminstructies ook voorafgaand aan de vergadering indienen zoals hieronder beschreven.

De agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouers van 2023 bevat volgende punten:

1 Opening van de vergadering en aankondigingen

Terugblik op het boekjaar 2022-23
2 Business update en verduidelijken van de strategie van de onderneming
3 Status update met betrekking tot de delisting van Euronext Amsterdam
4 Status update met betrekking tot de converteerbare lening ontvangen van leningverstrekkers
5 Rapport van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2022-23
6 Rapport van de Raad van Comissarissen over het boekjaar 2022-23
7 Remuneratie policy over het boekjaar 2022-23 Ter stemming
8 Goedkeuring van de notullen van de AVA van 15 november 2022 Ter stemming

Jaarrekening over boekjaar 2022-23
9 Voorstel tot goedkeuring van de Jaarrekening over 2022-23 Ter stemming
10 Procedure mbt allocatie van resultaten (ter discussie)
11 Voortel om niet over te gaan tot uitkering van dividend over 2022-23 Ter stemming
12 Corporate Governance (ter discussie)
13 Voorstel tot verlening van discharge aan de leden van de Raad van Bestuur Ter stemming
14 Voorstel tot verlening van discharge aan de leden van de Raad van Commissarissen

Overige agendapunten

15 Overige punten
16 Sluiten van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.
Vergaderstukken

De vergaderstukken worden ter inzage of download ter beschikking gesteld op de GeoJunxion website. Deze omvatten de oproep en agenda, verduidelijkingen van de agenda en het registratie en proxy document voor het uitbrengen van stemmen voorafgaand aan de vergadering of bij volmacht.
De documenten zullen ook verkrijgbaar zijn ten kantore van de Vennootschap, Rivium Quadrant 75, 2909 LC, Capelle aan den IJssel, Tel. 010-8851200, Fax 010-8851240 en bij ING BANK N.V., Issuer Services, Locatiecode TRC 02.039, Foppingadreef 7, 1102 BD, Amsterdam, Tel. 020-5762716, e-mail agm.pas@ing.com. Een kopie van deze documenten wordt op verzoek verstrekt.
De geconsolideerde jaarrekening van GeoJunxion over het boekjaar eindigend per 30 juni 2023 zal op 26 oktober 2023 worden gepubliceerd. De jaarrekening zal worden gepubliceerd zonder accountantsverklaring en zal derhalve als “Unaudited” gemarkeerd worden.
Registratiedatum

Stemgerechtigden of vergadergerechtigden voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2023, zijn houders van gewone aandelen, die op 24 oktober 2023, na verwerking van alle verrekeningen per deze datum (de Registratiedatum) als zodanig zijn geregistreerd in een door het bestuur aangewezen register. De (deel)registers voor aandelen aan toonder zijn die welke op de Registratiedatum worden bijgehouden door de banken en makelaars, die volgens de Wet giraal effectenverkeer intermediairs (intermediairs) zijn van de Nederlandse Centrale Effectenbewaarinstelling (Euroclear Nederland).
mvdp
0
D.w.z. een paar maanden uitstel, ja.

Deelcitaat:
"Euronext heeft besloten de bedrijven meer tijd te geven om tot een getekende opdrachtbevestiging met een OOB-accountant te komen", aldus Van Vlerken. Dit betekent dat bedrijven tot uiterlijk 15 januari 2024 de tijd hebben. "Daarna is de delisting definitief." De oude deadline lag op 3 november.
Glenny300
1
Euronext Amsterdam past delisting-beleid aan

Categorie: Redactioneel, IEX Nieuws
Door Redactie IEX op woensdag 11 oktober 2023

Euronext Amsterdam past delisting-beleid aan
Vereniging MidkapNL heeft met Euronext overleg gevoerd over de zogenaamde oob-problematiek en het penalty bench-beleid van Euronext Amsterdam. De vereniging wijst erop dat het aantal oob-kantoren in Nederland van negen naar zes is gedaald waardoor, aldus de vereniging, een aantal smallcap-beursfondsen geen accountant kan krijgen. Als gevolg van het delisting-beleid van Euronext zou de beursnotering van enkele beursfondsen al in al begin november 2023 kunnen worden beëindigd.

Vereniging MidkapNL heeft Euronext evenwel gewezen op het feit dat het tekort aan (oob)accountants een structureel probleem is, dat wetgeving in aantocht is, en dat er een nieuwe EU accountant zijn diensten aanbiedt in Nederland. Gedoeld wordt op het Portugese CFA.

Wijziging regels

De vereniging geeft aan overleg te hebben gevoerd met Euronext, waarna Euronext heeft besloten de penalty bench regels te wijzigen. De doorgevoerde wijzigingen zijn volgens de vereniging:

Een beursfonds hoeft niet langer een gecontroleerde jaarrekening te publiceren om delisting te voorkomen. Het nieuwe criterium is het overleggen van een getekende opdrachtbrief voor de controle van de jaarrekening over het boekjaar 2024. Het criterium om de penalty bench te verlaten is ongewijzigd: het publiceren van een door een oob- accountant gecontroleerde jaarrekening.
Euronext Amsterdam geeft beursfondsen extra tijd om aan het nieuwe, versoepelde criterium te voldoen.
De nieuwe termijn zal niet eerder eindigen dan 15 januari 2024, waarmee de korte termijn deadline van begin november 2023 (die voor een aantal van de betrokken ondernemingen gold), is komen te vervallen.
Delisting op korte termijn afgewend
Vereniging MidkapNL is verheugd dat Euronext extra tijd heeft geboden, ook al had de vereniging om meer tijd gevraagd. De betrokken ondernemingen hebben nu ongeveer 3 maanden de tijd om een getekende opdrachtbrief van een oob-accountantskantoor te overleggen.

De vereniging geeft aan dat deze stap voor aandeelhouders betekent dat delisting op korte termijn is afgewend.

www.iex.nl/Artikel/782660/Euronext-Am...
Diegy
0
Koers staat wel bizar laag. In augustus ging de koers in 1 dag ineens van 0,80 naar 1,01 euro. Is Geojunxion niet een grote overnamekandidaat op deze lager koers? Ze hebben de zaakjes toch aardig op orde laatste tijd gezien de cijfers. Weg omhoog ligt helemaal open in het orderboek te zien op euronext. Kan hard omhoog gaan. Twijfel om in te stappen.
Diegy
0
Freeze omhoog nu. Weg omhoog ligt helemaal open. En de bied neemt aardig toe voor Geojunxion begrippen.
maci
0
quote:

Diegy schreef op 12 oktober 2023 10:21:

Freeze omhoog nu. Weg omhoog ligt helemaal open. En de bied neemt aardig toe voor Geojunxion begrippen.
Waarom mis ik je berichten in de DGB Group draad?
Daar schot de koers 25% omhoog.

Als je niet weet welke fondsen er verder nog op het strafbankje zitten; het zijn er heel wat.
Er valt vast nog veel meer te porren voor je, of kan je het allemaal niet behappen naast Geo, Ease2Pay, B&S en de rest?
bakkie koffie
1
De echte trigger is natuurlijk, het aankondigen van een ovk met een oob accountant.
verder moet natuurlijk de pijplijn gevuld blijven met opdrachten, maar dat gaat wel redelijk goed, tot heden
3 maandjes extra, wellicht helpt het.
Beurskijker
0
Met hun omvang en handelsvolume toch niets te zoeken bij dure OOB accountant en Euronext. Geojunction moet gewoon zorgen dat ze verhandelbaar blijven op platform waar geen OOB accountant nodig is. Pas wanneer ze groter gegroeid zijn, een OOB accountant hebben gevonden en nieuw kapitaal moeten aantrekken voor interessante nieuwe
Beurskijker
0
Met hun omvang en handelsvolume hebben ze toch niets te zoeken bij dure OOB accountant en Euronext. Geojunction moet gewoon zorgen dat ze verhandelbaar blijven op platform waar geen OOB accountant nodig is. Pas wanneer ze groter gegroeid zijn, een OOB accountant hebben gevonden en nieuw kapitaal moeten aantrekken voor interessante nieuwe business kunnen ze dan een hernieuwde beursgang overwegen oo een groter platform.
Diegy
0
quote:

Ron Kerstens schreef op 9 augustus 2023 16:02:

Als Indofin er echt nog wat in ziet dan converteren ze de schuld in een lading aandelen voor 1 euro pa en bieden de resterende aandeelhouders een exit. Ze hebben nu de kans.
Zou zeker kunnen dat ze dat overwegen en binnenkort een bod op de Geojunxion. Ik zie dat dat Geojunxion aanstaande donderdag met jaar cijfers komt. Wellicht is dat nog een aanjager voor de koers, ze hebben de zaakjes toch aardig op orde zien we bij de laatste cijfers. En wellicht nieuws over accountant, zou zomaar kunnen. Dan schiet de koers enorm omhoog.
maci
0
quote:

Diegy schreef op 24 oktober 2023 12:25:

[...]
Zou zeker kunnen dat ze dat overwegen en binnenkort een bod op de Geojunxion. Ik zie dat dat Geojunxion aanstaande donderdag met jaar cijfers komt. Wellicht is dat nog een aanjager voor de koers, ze hebben de zaakjes toch aardig op orde zien we bij de laatste cijfers. En wellicht nieuws over accountant, zou zomaar kunnen. Dan schiet de koers enorm omhoog.
Er komt geen nieuws trollie en dat weet jij heel goed.
Wat jij noemt is allang bekend en ook hier gemeld.
Glenny300
0
586 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront