MDxHealth « Terug naar discussie overzicht

MDxHealth nieuws 2016

11.262 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 560 561 562 563 564 » | Laatste
vreemdvermogen
0
Er is zelfs een periode geweest dat MDx met nieuwsbrieven kwam. Dat is ook verleden tijd. Die PR afdeling kunnen ze ook wel afschaffen.
Beleggers zitten echt wel te wachten op meer duidelijkheid over de nog te innen rekeningen. Die is groter dan de omzet wat is gerapporteerd.Ik snap wel dat in H2 veel Confirms zijn verkocht en dat dat niet voor het einde van 2015 is betaald.Geef daar aub wel meer duidelijkheid over.
Bijvoorbeeld: Staan de nog te innen rekeningen los van de verwachte groeiprognose 2016? Namelijk als dat zo is zou MDx dit jaar al zwarte cijfers kunnen schrijven. Het blijft een groot vraagteken.
[verwijderd]
0
De kleurencombinaties, opmaak en kwaliteit in het algemeen van die laatste nieuwsbrief (volgens mij na het om de arm nemen pr bureau) vond ik waardeloos. En met weinig inspanning voor veel verbetering vatbaar.

Nu is mdxh geen magazine ofzo en ik ben geen deskundige, maar ik wou het toch even kwijt.
[verwijderd]
0
Misschien had het pr bureau het door een stagiaire in elkaar laten flansen zo van die mensen bij mdxh merken toch geen verschil.
[verwijderd]
0
De koers blijft maar zuidwaarts gericht.
Doodzonde.....

En de radiostilte vanuit het management helpt hier ook niet aan mee.
Geeft toch gewoon openheid, en beantwoord de vragen.
JACKY CHAN
0
quote:

DennisF schreef op 24 februari 2016 09:48:

De koers blijft maar zuidwaarts gericht.
Doodzonde.....

En de radiostilte vanuit het management helpt hier ook niet aan mee.
Geeft toch gewoon openheid, en beantwoord de vragen.
Grote onduidelijkheid(onbetaalde facturen) hier bij de cijfers doet de koers geen goed en het volume stelt ook al niet veel voor. Als het maar niet in de toekomst onbetaalde testen(gratis) worden want dan gaan we nog iets meemaken. Met dit management moeten we toch voorzichtig gaan worden. Ze hebben ook al eens op een achterbakse manier een KV uitgevoerd. Ook de opkomende testen van de concurrentie zal ook wel een hindernis op de weg worden.
Biofoed
0
quote:

fly like an eagle schreef op 23 februari 2016 17:56:

Biofoed, al een antwoord ontvangen van Groen cs? Ben bang van niet en blijft de communicatie uiterst zwak van ons bedrijf. Zo jammer en verliest zo meer waarde dan ze aan testen kunnen verkopen.
Helaas niet nee.
Blijf het bizar vinden dat er op zo een cruciaal onderdeel in je cijfers geen externe toelichting wordt gegeven. Zou het ook heel bizar vinden als ze over dit cruciale onderdeel wel een toelichting hebben gegeven aan hun grote aandeelhouders.
Ik wacht af er is nog geen week om...
[verwijderd]
0
Ik voel me ook helemaal niet gelukkig met het feit dat ik niet precies weet hoe het zit met die verborgen 20 miljoen$. Maar zolang ze verborgen worden zijn ze ook niet verdwenen. Het gaat m.i. over echt verkochte stukken. Als het "giveaways of teasers" waren was er geen melding van gemaakt.
Helaas denk ik niet dat Jan Groen onze specifieke vraag ivm die 20 miljoen via een direct antwoord aan één van de forumleden kan of mag beantwoorden. Dus forget it!
Ik wil ook geloven dat alle leden van het management (die toch ook dikke aandeelhouders zijn) zelf ook graag "shareholder value" zouden zien: We zitten dus allemaal in dezelfde boot.
Ik geloof bovendien best dat elk lid van het management team 100 tot 200% zijn/haar best aan het doen is om dit bedrijf te doen groeien. Dat betekent dat ze met 1000-en-1 uitdagingen geconfronteerd worden: nieuwe landen met nieuwe verdelers die ook moeten geselecteerd, geëvalueerd en/of ingewerkt worden, nieuwe productontwikkelingen, verdere ontwikkeling en inspanningen om marktpenetratie te vergroten binnen het bestaande product-portfolio etc... Vermoedelijk zijn er tegelijkertijd gesprekken met andere partijen over nieuwe samenwerkingsverbanden, interne strubbelingen zoals in elk bedrijf…noem maar op. Jan Groen zal denken dat we best wachten tot we het jaarverslag onder ogen krijgen: daarin kan hij nog alles verklaren en wellicht is dàt het moment om naast een hopenlijk zeer positieve verklaring over die 20 miljoen ook nog andere verrassingen op tafel te leggen.
Ik wil maar aangeven dat ons gekreun en gesteun over mis-communicatie dit aandeel ook al niet verder helpen: integendeel. Welke kandidaat investeerder die onze treurige verhalen leest zou nog zin hebben om aandelen te kopen?! Juist: geen kat. Dus heren: laten we blijven geloven in ons management (al is het maar omdat ze een prachtig product-pallet ontwikkeld hebben in een bijzonder attraktieve markt. laat ons leten op de daden en minder op de woorden. Olie komt altijd boven drijven en ooit zal dit aandeel naar waarde geschat worden… daar zorgen de externe analysten wel voor.
Biofoed
2
Beste forumleden,
Hieronder de reactie van/namens MDXHealth op mijn vragen.
Ik heb de reactie snel bestudeerd en er blijven nog wel wat vragen open staan, maar aanvullende vragen mogen gesteld worden.
Dus mochten er vragen zijn, laat maar weten.

Beste heer ....,

Bedankt voor uw interesse in MDxHealth.

Hieronder kan u de antwoorden op uw vragen terugvinden. De antwoorden zijn opgesteld in het Engels, waarvoor onze excuses, maar dat werkt nu eenmaal beter om deze intern te verwerken en laat ons toe u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Voor bijkomende vragen of opmerkingen, aarzel vooral niet om ons te contacteren.



Met vriendelijke groet,



Hendrik



· Is de nog niet ontvangen omzet, groot ruim $20 miljoen, geheel te beschouwen als openstaande debiteurenposities bij Medicare en anderen of dient een aanzienlijk gedeelte te worden beschouwd als korting?



Based on 2015 reported cases and historical average reimbursement amounts, the total estimated value of tests performed in 2015 was $ 36m. This implies uncollected outstanding unrecognized revenues of $ 20.8m, consisting of $ 1.7m from Medicare and $ 19.1m from private payers. We will be following-up on all filed claims representing the $20.8M and adjudicating appeals when there is under payment or no payment. Recuperating these uncollected outstanding, but unrecognized revenues are not guaranteed and as such have been excluded from our reported revenue and accounts receivables. When collections are obtained the value received is recorded as revenue in full and no discount for these institutions are recorded.
• Hoewel er staat dat het nog onzeker is hoe en wanneer deze openstaande positie kan worden binnengehaald, was ik wel benieuwd of hierover niet iets meer toelichting mogelijk is?

We will recuperating the cash from those insurers but unfortunately we cannot give guidance on timing of that. Historically, we have experienced payments in the current year for cases from the previous two years. For example in 2015, we received payments related to cases from 2013 and 2014, along with current year cases.
• Heeft de verwachte omzetstijging over 2016 van 30 tot 50% betrekking op de "bruto omzet" van $36 miljoen of op de "netto omzet" van $17,6 miljoen?

The expected increase in turnover of 30 to 50% for 2016 relates to the Company’s net revenues.

· Wat is de verwachting inzake de verhouding tussen "netto" en "bruto" omzet voor 2016? Is dit wederom in lijn met 2015 dus circa 50%?

Unfortunately we cannot give guidance on that.

[verwijderd]
0
Biofoed dank en dat was toch niet zo moeilijk om sneller beantwoord te krijgen. Dus helder dat ze er nog aan werken om de omzet binnen te hengelen en dat ze die pas meetellen als die in de pocket zit. Dat lijkt me een te rechtvaardigen uitgangspunt en kan er dus uidelijk og meer cash binnenkomen. Wat dan weer jammer is dat dit de vorige jaren dus ook zo ging en men geen schattiing wil geven voor echte nieuwe omzet voor dit jaar en dan blijft de groei verwachtingen bescheiden. Aan de andere kant kan het dan alleen maar meevallen....misschien
Biofoed
0
quote:

fly like an eagle schreef op 24 februari 2016 11:28:

Biofoed dank en dat was toch niet zo moeilijk om sneller beantwoord te krijgen. Dus helder dat ze er nog aan werken om de omzet binnen te hengelen en dat ze die pas meetellen als die in de pocket zit. Dat lijkt me een te rechtvaardigen uitgangspunt en kan er dus uidelijk og meer cash binnenkomen. Wat dan weer jammer is dat dit de vorige jaren dus ook zo ging en men geen schattiing wil geven voor echte nieuwe omzet voor dit jaar en dan blijft de groei verwachtingen bescheiden. Aan de andere kant kan het dan alleen maar meevallen....misschien
Was ook mijn analyse.
Blijft wel jammer dat ze niet exact willen of kunnen aangeven op welk jaar de omzet betrekking heeft. Rekening houdend met bijvoorbeeld een incassotermijn van 2 jaar voor de helft van de openstaande omzet (50% van 50% van €20.000.000) is de schatting voor de omzet 2016 wel heel bescheiden omdat daar dan al €5.000.000 van 2015 in zit.
vreemdvermogen
0
Als we dit jaar zo'n 24,5 miljoen netto omzet draaien en misschien 10M achterstallige rekeningen kunnen innen, staan we er positief voor. Ook dit jaar zullen er weer uitgestelde betalingen zijn. Die worden weer doorgeschoven. Ik weet niet of het normaal is dat er soms 2 jaar later betaald wordt. Een half jaar kan ik me voorstellen, maar 2 jaar? Iemand die daar meer van af weet?
[verwijderd]
0
Ik ben natuurlijk de positivo, maar als je hoort dat het inderdaad om meer dan 20 miljoen $ gaat (want er zitten nog enkele onbetaalde miljoenen van 2014 in de pijplijn) waarvan we toch gauw de helft zullen kunnen meetellen als inkomsten dan zie je dat we "theoretisch" vandaag reeds breakeven staan!!!!
Het zal nog wel een tijd duren een MDXH met haar groot-klanten en verzekeraars zover is dat die verkopen veel sneller zullen uitbetaald worden…maar jongens: dit plaatje begint er toch veel keren beter uit te zien dan we tot nu dachten.
[verwijderd]
0
Zolang de cijfers niet officieel op de jaar/kwartaal verslagen staat (zwart op wit) bestaan ze niet voor een investeerder (en blijft er onzekerheid of deze uberout ooit ontvangen worden)

Tevens is de uitleg via een e-mail aan een prive persoon niet zoals het hoort te zijn, het geeft deze persoon meer kennis (voorkennis) als een andere investeerder.

Ik bedoel maar he, communicatie in dit bedrijf is en blijft een ramp
Niks is wat het lijkt
0
quote:

Niks is wat het lijkt schreef op 19 februari 2016 16:54:

[...]

Inderdaad, de hele dag niks aan de hand en dan wel heel toevallig, zomaar uit het niets, besluiten een aantal mensen tegelijk relatief groot te willen verkopen. Wat heeft het nou voor zin met een volume van 49k te laten zien dat je resp van 15k en 10k stuks af wilt? Neemt toch niemand meer serieus. We gaan hoogstwaarschijnlijk onder regie van GSA dus weer zuidwaarts.

Het heeft een dagje extra tijd gekost, maar dan gaan we dus weer. Vandaag weer bijna 3% lager met 14k omzet. GSA heeft volledig vrij spel. Als je in het boek kijkt is er niks voor nodig om naar 3,40 of lager te gaan. En zo boeren we ook relatief steeds verder achteruit. Nog even een dubbeltje dalen en dan hebben we ytd - 20% staan bij een AEX die ytd op - 8% staat. Dit ondanks louter redelijk positieve berichten.

Ja, ik weet dat mensen zich storen aan aandacht voor dit KT koersverloop. Maar je kunt nog 100 fundamentele beschouwingen op dit forum plaatsen, zolang GSA baas is met zijn wiskundige onderbouwd computerprogramma bepalen zij de koers. Nu zeker al bijna 1,5 jaar en niemand weet hoelang dit nog doorgaat. Ik blijf het zeer frustrerend vinden.
[verwijderd]
0
quote:

mackol schreef op 24 februari 2016 12:09:

Zolang de cijfers niet officieel op de jaar/kwartaal verslagen staat (zwart op wit) bestaan ze niet voor een investeerder (en blijft er onzekerheid of deze uberout ooit ontvangen worden)

Tevens is de uitleg via een e-mail aan een prive persoon niet zoals het hoort te zijn, het geeft deze persoon meer kennis (voorkennis) als een andere investeerder.

Ik bedoel maar he, communicatie in dit bedrijf is en blijft een ramp
Onzekerheid of ze ooit ontvangen worden en ''niet bestaan'' zijn twee verschillende dingen.

Verder onzin wat je zegt over voorkennis. Wat niet hoort is men beschuldigen van strafbare zaken en al helemaal niet ongefundeerd.

''Artikel 5:53 Wft
1.
In dit hoofdstuk en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder voorwetenschap: bekendheid met informatie die concreet is en die rechtstreeks of middellijk betrekking heeft op een uitgevende instelling als bedoeld in het vierde lid, onderdeel a, waarop de financiële instrumenten betrekking hebben of omtrent de handel in deze financiële instrumenten, welke informatie niet openbaar is gemaakt en waarvan openbaarmaking significante invloed zou kunnen hebben op de koers van de financiële instrumenten of op de koers van daarvan afgeleide financiële instrumenten.''
[verwijderd]
0
Kijk ook eens naar de cijfers en het jaarverslag 2015 die Exact vandaag bekend gemaakt heeft. Ziet er heel goed uit. Wij zullen hier bij MDXH nog vaak met plezier aan de kassa voorbijgaan bij Exact...en die kassa zal heel hard rinkelen voor MDXH.
[verwijderd]
0
Niks is wat het lijkt,

''Louter redelijk positieve berichten'' ...niet mee eens.

Verder was het vaak de vergelijking (binnen een tijdsframe die je uitkwam) met andere biotech aandelen. (Wat naar mijn mening al nergens op sloeg).

Nou komt dat niet meer uit en ga je met de aex beginnen te vergelijken.
Niks is wat het lijkt
0
quote:

harryvanluik schreef op 24 februari 2016 14:21:

Kijk ook eens naar de cijfers en het jaarverslag 2015 die Exact vandaag bekend gemaakt heeft. Ziet er heel goed uit. Wij zullen hier bij MDXH nog vaak met plezier aan de kassa voorbijgaan bij Exact...en die kassa zal heel hard rinkelen voor MDXH.
Het probleem is Harry dat beleggers steeds meer doorkrijgen dat dat soort ontwikkelingen nauwelijks invloed hebben op de koers van MDx. Dat was met bijna alle PB's ook al het geval. Kijk maar naar het aantal mensen die hier nog posten: een groepje diehard believers en een groepje die geen positie heeft, maar blijkbaar zo weinig omhanden heeft dat ze er plezier in hebben op dit forum steeds alles negatief uit te leggen. (Waar je maar lol in hebt.).

Het aandeel is gewoon morsdood gemaakt.
[verwijderd]
0
Waarom ik bijhoud: een groeiverhaal mét groeipijnen. Groeipijnen: tussentijdse resultaten pascual niet vrijgegeven, fluctuaties in verkoop confirm, rating cologuard alternatief en niet aanbevolen. Groei: afzetmarkt vergroot (midden en zuid Amerika + Europa) 2 producten erbij, verkoopdoelstellingen 2015 gehaald, cologuard royalties blijven binnenstromen,.. Om eerlijk te zijn ik benijd degene die aan deze prijs kunnen inslaan :-) vul gerust de groei/groeipijnen aan zodat we aan een mooie objectieve opsomming komen.. Grt
[verwijderd]
0
quote:

asti schreef op 24 februari 2016 14:18:

[...]

Verder onzin wat je zegt over voorkennis. Wat niet hoort is men beschuldigen van strafbare zaken en al helemaal niet ongefundeerd.

''Artikel 5:53 Wft
1.
In dit hoofdstuk en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder voorwetenschap: bekendheid met informatie die concreet is en die rechtstreeks of middellijk betrekking heeft op een uitgevende instelling als bedoeld in het vierde lid, onderdeel a, waarop de financiële instrumenten betrekking hebben of omtrent de handel in deze financiële instrumenten, welke informatie niet openbaar is gemaakt en waarvan openbaarmaking significante invloed zou kunnen hebben op de koers van de financiële instrumenten of op de koers van daarvan afgeleide financiële instrumenten.''

Beste asti,

Ik heb bij mijn weten niemand beschuldigd van een strafbaar feit, wat ik wel gedaan heb is er op wijzen dat het risico bestaat dat dit aan de andere kant van de wereld zo kan geïnterpreteerd worden vermits men daar de antwoorden in de mail niet ontvangen heeft.

M.a.w. ginder moet en kan men alleen voort gaan op hun uitleg in het officiële verslag en heeft men geen idee van de antwoorden in de betreffende ontvangen mail, of heeft men u en elke investeerder een kopij van deze mail bezorgd? ( ik heb hem niet gekregen in ieder geval)

In deze mail staat bijvoorbeeld "When collections are obtained the value received is recorded as revenue in full and NO DISCOUNT for these institutions are recorded." toch een vraag die vele zich stelde niet?

Aan de andere kant stelt men zich die vraag ook alleen heeft men daar geen antwoord gekregen vermits het niet officieel en openbaar werd gecommuniceerd.

Dus voor u iemand begint te beschuldigen van iemand ongefundeerd te beschuldigen van een strafbaar feit ...................

Vriendelijk groeten
Mackol
11.262 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 560 561 562 563 564 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront