RoodMicrotec benoemt nieuwe topman

Door AFN op 22 februari 2016 21:33 | Views: 2.011

ZWOLLE (AFN) - RoodMicrotec wil Martin Sallenhag benoemen tot nieuwe bestuursvoorzitter. Verder moet Reinhard Pusch de functie van operationeel directeur gaan krijgen. Dat maakte de toeleverancier aan de chipindustrie maandag bekend.

De benoemingen gaan in vanaf 26 mei. Tot die tijd zal topman Philip Nijenhuis, die na een periode van ziekte recentelijk ontslagen is van medische begeleiding, de leiding van de onderneming weer op zich nemen, in nauwe samenwerking met Sallenhag en Pusch. Daarna zal Nijenhuis als commissaris en adviseur aan het bedrijf verbonden blijven.

Sallenhag zal verder ook de functie van technologiedirecteur gaan bekleden. Hij werkte eerder bij Samsung. Pusch was topbestuurder bij microtec. Hij speelde een belangrijke rol bij de samenvoeging van microtec en Rood Testhouse International.

Eind oktober maakte RoodMicrotec bekend dat Nijenhuis door ziekte was geveld, zonder verdere details naar buiten te brengen. Zijn taken werden tijdelijk vervuld door een speciaal uitvoerend comité.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
ch@rter
0
Wijzigingen in het bestuur van een onderneming is zelden gunstig ....
(Nou kan het bij rood niet veel rotter worden .. zou je zeggen)
Tijd zal het leren.
[verwijderd]
0
Weer een zakkenvuller er bij in de Top. Zo kom je nooit uit de rode cijfers. Nijenhuis blijft aan als "adviseur".
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.