'Flow Traders stelt teleur in Verenigde Staten'

Door AFN op 7 februari 2020 09:41 | Views: 3.804

AMSTERDAM (AFN) - Flow Traders stelt teleur met zijn resultaten in de Verenigde Staten, waar de handelsinkomsten verder terugliepen. Dat zeggen analisten van KBC Securities. Volgens hen geven het nieuwe aandeleninkoopprogramma ter waarde van 20 miljoen euro en verbeterde handelsinkomsten in het begin van het nieuwe jaar wel weer wat vertrouwen.

Overigens was KBC er nog niet van uitgegaan dat Flow Traders in het slotkwartaal een volledig herstel zou laten zien in de VS, hadden de marktvorsers toch ook weer niet op een verdere terugval gerekend. Dat het jaar 2020 voor Flow Traders wel goed begonnen is, zorgt mogelijk voor een positief momentum in de eerste helft van het nieuwe jaar, denken de analisten.

Bij ING wordt het cijferbericht van Flow Traders over de gehele linie als positief ervaren. Volgens analisten van de bank leggen de gunstige start van 2020 en het aandeleninkoopprogramma meer gewicht in de schaal dan de negatieve punten.

KBC handhaaft zijn buy-advies met een koersdoel van 28,50 euro. Ook bij ING blijft het advies staan op buy, met een koersdoel van 26,50 euro. Het aandeel Flow Traders noteerde vrijdag na meer dan een uur handelen 5,9 procent lager op 19,59 euro.

Reacties

3 Posts
Toddemij
0
quote:

Dhrbelegger schreef op 7 februari 2020 09:47:


cijfers zijn om te janken


Als je je eens in de aard van het bedrijf verdiept dan weet je dat er hoge en lage flows inzitten.
Kaviaar
0
quote:

Dhrbelegger schreef op 7 februari 2020 09:47:


cijfers zijn om te janken


Als je nu meer koopt en verkoopt, kan je de koers opkrikken ;- )
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.