'Nederlandse markt zwak punt bij Ordina'

Door AFN op 13 februari 2020 10:30 | Views: 2.996

AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Ordina had in het vierde kwartaal te maken met een zwakke markt in Nederland, waardoor het bedrijfsresultaat lager uitviel dan verwacht. Dat schrijft ING in een reactie op de cijfers van het bedrijf.

Als het gaat om nettowinst, dividend en kaspositie waren de prestaties ongeveer zoals verwacht, wat wijst op solide verbetering ten opzichte van 2018. Het advies voor Ordina staat op buy, met een koersdoel van 2,20 euro. Ordina noteerde donderdag omstreeks 10.15 uur een plus van 0,7 procent op 2,17 euro.

Reacties

3 Posts
Sikko
0
Nuchtertransparant
0
Blijf het zeggen: genormaliseerd 25 miljoen EBITDA. Het is voornamelijk detachering. Dat soort bedrijven gaan voor maximaal 7 maal EBITDA op de private markt. Overigens dan moet je een double digit EBITDA hebben en sterke groei laten zien. Dat is niet zo. Multiple van 6 lijkt realistischer. Is het bedrijf debt and cash free 150miljoen waard. Rond de 1,5 euro per aandeel.
GoldenRobbie
0
gezien koersontwikkeling laatste maanden zat veel al ingeprijst. koersdoelen niet omhoog. Reduce lijkt me goed advies en winstnemen.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront