Kaartenmaker AND verandert naam in GeoJunxion

Door AFN op 15 oktober 2020 10:08 | Views: 2.615

CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - Kaartenmaker AND International Publishers verandert de handelsnaam in GeoJunxion. Met de naamsverandering zet het bedrijf in op "nieuwe en duurzame inkomsten uit digitale kaarten voor de wereld van 5G en het Internet of Things (IoT)", aldus topman Thierry Jaccoud.

Met de naamsverandering komt ook nieuwe dienstverlening in de vorm van onderzoek naar en verzameling van data over Europese ferries, die navigatie in Europa moet verbeteren. Het bedrijf is deze dienst gestart voor een "wereldwijd technologiebedrijf". Het is niet bekend welk bedrijf, dat mag de kaartenmaker niet bekendmaken.

Op termijn wil het bedrijf de merknaam volledig gaan hanteren. Dat moet nog voorgelegd worden aan de aandeelhouders. Die vergadering is nog niet gepland, maar zal later dit jaar plaatsvinden.

GeoJunxion verwijst naar de huidige activiteiten van het bedrijf, namelijk geografische, lokale informatie toevoegen als extra laag aan navigatie. Denk daarbij aan informatie over milieuzones en de bewegingen van mensen in een bepaald gebied.

Reacties

7 Posts
guusje
0
Naam mag niet bekend worden dan kan je alles wal verzinnen. AND word een gok aandeel.
DeZwarteRidder
0
quote:

guusje schreef op 15 oktober 2020 11:09:


Naam mag niet bekend worden dan kan je alles wal verzinnen. AND word een gok aandeel.

Die grote klant is ongetwijfeld Google.
[verwijderd]
0
AND is 1 van de aandelen op mijn zwarte lijst.

Wat ze ook weer voor mooie dingen vertellen en wat de koers ook doet, met een grote boog omheen.

Als ik aan AND denk dat denk ik aan de vele mooie verwachtingen scheppen en dan op de proppen komen met teleurstellingen en creatief boekhouden waarop dan ineens weer afgeschreven moet worden.

Namen mogen nooit bekend worden gemaakt van klanten waarvan je je moet afvragen of ze daadwerkelijk wel bestaan.

De naam veranderen meer om van de smet van de oude af te komen en weer nieuwe beleggertjes te trekken die toch weer die aandelen kopen of convertibles aflsuiten tegen leuke rentes.

Totaal aantal FTE's is nog maar 15 of misschien inmiddels nog minder maar het bestuur en de RVC bij elkaar zijn wel 5 personen.
Alleen al de personeelskosten ondanks het zeer lage aantal aan personeel zijn al veel meer dan dat het bedrijf aan omzet draait.

Hebben executie weer een jaar uitgesteld door weer iemand gevonden te hebben die een convertible wil doen tegen 9% en evt conversie op 1.85, maar gezien hoe de toko draait is er begin volgend jaar weer meer geld nodig en er is geen geld om af te lossen.

Verschrikkelijk management.
Frankla
0
Lang aandeelhouder geweest maar ben blij dat ik er vanaf ben. Iets te vaak blij gemaakt met een dode mus.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 15 oktober 2020 11:33:


[...]
Die grote klant is ongetwijfeld Google.
Hoe zo?
Als het om een echt groot techbedrijf gaat denk ik eerder aan Amazon of Uber. Maar misschien moeten we niet 'zo groot' denken.

win some...
0
Waarschijnlijk zit er nog wel wat waarde in de domeinnaam: and.com. Alle beetjes helpen bij zo'n omzet.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.