'Metalenbedrijf AMG krabbelt op van bodem'

Door AFN op 29 oktober 2020 12:17 | Views: 6.968

'Metalenbedrijf AMG krabbelt op van bodem'

AMSTERDAM (AFN) - Metalenspecialist AMG heeft met zijn resultaten in het derde kwartaal herstel laten zien van de bodem in de voorgaande periode. Dat zegt ING. AMG zei ook dat het dieptepunt achter de rug is.

Wel ondervindt AMG nog veel tegenwind van de coronacrisis omdat de prijzen nog steeds zwaar onder druk staan. ING zegt dat de cijfers iets beter zijn dan verwacht en dat er enige ruimte is om de ramingen voor dit jaar te verhogen. Al met al is de bank redelijk neutraal gestemd over het handelsbericht van AMG. Het advies staat op buy en het koersdoel is 25 euro.

Het aandeel AMG noteerde donderdag omstreeks 11.50 uur een min van 3,3 procent op 14,82 euro.

Reacties

6 Posts
Erny
1
Als de koers van AMG na dit bericht nog verder instort, zoals vandaag duidelijk is te zien, dan is de koersbodem dus zeker nog niet bereikt. "Opkrabbelen" lijkt me nu ook niet echt iets om als belegger enthousiast van te worden.
Blenheim
0
In essentie is het een interessante business waar ze in zitten, maar erg conjunctuur gevoelig, de klap is dan ook hard aangekomen. Voor de lange termijn geloof ik er in, op middellange termijn hoop ik op die € 25 van de ING analisten. Dat lijkt nog ver weg, om nog maar te zwijgen van de € 50 in 2018. Die notering lijkt nu wel uit een ander universum te komen.
Wired
0
Metaalmoeheid, is het fenomeen dat een materiaal bezwijkt onder een zeer lang aangehouden dynamische of wisselende belasting.
Goldman Sachs heeft mij gepakt
0
Daar gaat m'n Mercedes AMG voor 2021, nog maar even rondtuffen in de trouwe starlet...
2hansome
1
quote:

Goldman Sachs heeft mij gepakt schreef op 29 oktober 2020 13:38:


Daar gaat m'n Mercedes AMG voor 2021, nog maar even rondtuffen in de trouwe starlet...


AMG? Auto met Gebruiksaanwijzing?
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.