CM.com opgenomen in MSCI Global Small Cap Indexes

Door AFN op 11 november 2020 17:44 | Views: 4.243

CM.com opgenomen in MSCI Global Small Cap Indexes

AMSTERDAM (AFN) - Technologiebedrijf CM.com wordt opgenomen in de MSCI Global Small Cap Indexes, aan het einde van de handelsdag op 30 november. Ook Van Lanschot Kempen en Sligro krijgen een notering in de graadmeter van de Amerikaanse index-samensteller MSCI.

CM.com is per november ook genoteerd aan de Euronext Next 150 Index. Topman Jeroen van Glabbeek van CM.com zegt dat de opname in een van de leidende indices in de wereld een belangrijke stap is om de zichtbaarheid en liquiditeit van het aandeel wereldwijd te vergroten. De graadmeters van MSCI worden als prestigieus beschouwd op de financiële markten.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
BP007
0
hoop het niet met deze groei zou ik maar even zelfstandig blijven genoeg geld om te groeien door de beursgang en oprichters hebben samen nog meer als 50% beursgang was om te kunnen groeien en is niet naar oprichters gegaan maar in het bedrijf. mooi aandeel
Wazza
0
quote:

gerry gamble schreef op 11 november 2020 18:41:

m.i.interessante overnamekandidaat!
Dat gaat nooit gebeuren. Daar denkt Jeroen Van Glabbeek niet eens aan. Die wil het bedrijf zelf grootmaken, samen met Gilbert Gooijers. Dat baseer ik op het interview dat dit jaar in de Quote 500 staat met deze heren.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.