Beursblik: JPMorgan herstart volgen DSM met koopadvies

Door ABM Financial News op 19 april 2021 15:52 | Views: 2.321

Beursblik: JPMorgan herstart volgen DSM met koopadvies
Beeld: DSM

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove is maandag weer gestart met het volgen van DSM met een Overwogen advies en een koersdoel van 165,00 euro.

De structurele transformatie van het bedrijf in de afgelopen tien jaar, vooral bij de Nutrition-divisie, in combinatie met een stabiele solide autonome groei in de afgelopen jaren en aantrekkende rendementen, is door beleggers goed ontvangen, zo concludeerden de analisten van JPMorgan.

JPMorgan verwacht dat de bovengemiddelde prestatie van het aandeel ten opzichte van sectorgenoten zal aanhouden, dankzij het zicht op een sterke autonome winstgroei die wordt ondersteund door onder meer een uitbreiding van het productaanbod.

JPMorgan schat de kans hoog in dat de Materials-divisie wordt verkocht in de komende twee jaar, waardoor DSM zich volledig kan richten op Nutrition. 

DSM heeft verder een sterke balans, aldus JPMorgan, waarbij er ruimte is voor overnames én het belonen van de aandeelhouders.  

Het aandeel DSM koerste maandagmiddag fractioneel hoger op 149,80 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.